Eva Măruță i-a pus o întrebare capcană mamei sale, chiar de față cu soacra! Cum a răspuns Andra

[ad_1]

Andra și Cătălin Măruță au fost recent în mijlocul unui subiect controversat, iar acum vin să demonstreze contrariul! Deși Carmen Harra le-a prezis divorțul, susținând că nu sunt suflete pereche, cei doi par mai uniți și fericiți ca niciodată. Iar asta s-a văzut chiar de ziua mamei prezentatorului, pe care au sărbătorit-o la restaurant. 

Unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete din România, Andra și Cătălin Măruță sunt în pericol să divorțeze! N-o spunem noi, ci previziunea făcută recent de către Carmen Harra, care a revoltat mulți dintre fanii celor doi.

Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru”, a declarat aceasta.

Cumva parcă să contrazică cele spuse de celebra prezicătoare, cei doi s-au filmat în timp ce se bucurau la maxim de o zi specială. Măruță și-a sărbătorit mama la un restaurant din București, iar Andra i-a fost alături și nu a contenit să o felicite și să-i mulțumească pentru implicarea ei în creșterea nepoților.

Eva a pus-o în dificultate pe Andra

Și apropos de nepoți, Eva Măruță, șotioasă cum o știm, i-a adresat Andrei o întrebare ca să o pună în dificultate. Doar că artista a oferit răspunsul perfect!

Eva Măruță: Mama, vreau să zic ceva! Pot?

Cătălin Măruță: Ce vrei să zici?

Eva Măruță (către Andra): Te simți fericită la ziua de naștere a soacrei tale?

Andra: Da, mă simt fericită la ziua soacrei mele, da mama!

Cătălin Măruță: Soacra?

Eva Măruță: Și tu, apropo! Tu te simți fericit la ziua de naștere a mamei tale, frumușica?

Cătălin Măruță: Te iubesc! Normal că mă simt!”, a fost discuția dintre cei trei, postată pe rețelele de socializare.

Deși i-a fost alături de ziua sa, Andra a ținut să posteze și pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în dreptul unei fotografii cu mama lui Cătălin Măruță.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website