EXCLUSIV | Cum s-au distrat fiul cel mare al lui Dan Bittman și sora Deliei Matache la evenimentul „Power Couple”! Cât de rezistenți au fost la contracții și electrostimulare!

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, începe în această seară, pe 5 februarie, la Antena 1, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la ora 20.30.

Competiția este prezentată de Dani Oțil și aliniază la start 9 cupluri de vedete pregătite să treacă prin situații limită și probe spectaculoase pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Evenimentul de lansare al noului show găzduit de Antena 1 a fost prezentat în cadrul unei petreceri organizată pe 1 februarie, la care au participat mai multe vedete ale trustrului Antena 1 dar și cupurile de vedete care au filmat în Malta pentru Power Couple. Bun prieten cu iubitul Oanei Matache, Radu Siffredi, Alex Bittman, băiatul cel mare al holografului Dan Bittman a făcut și el act de prezență la evenimentul organizat pe dată de 1 februarie.  Și se pare că s-a distrat de minune!

Cum s-au distrat fiul cel mare al lui Dan Bittman și sora Deliei Matache la evenimentul „Power Couple”!

Într-un colț al sălii în care s-au putut viziona câteva secvențe sneak peak, pline de adrenalină, din show-ul de la Antena 1, a fost așezat un pat pliabil unde vedetele prezente la eveniment au fost invitate chiar de prezentatorul Dani Oțil să își testeze rezistența la durere. Dar nu orice fel de durere, ci durerile nașterii.

Acesta este, de fapt, proba „Au, mami”, care face parte și din cadrul showului Power Couple. Vedetele prezente la eveniment și concurenții din emisiune au experiementat durerile nașterii fiind conectați la un dispozitiv care avea 9 grade de  intensitate, această fiind crescută treptat, care simulează contracțiile din timpul travaliului, mai precis, în termeni corecți, acestora li se aplica o electrostimulare.

Cum s-au distrat fiul cel mare al lui Dan Bittman și sora Deliei Matache la evenimentul „Power Couple”!

După ce Oana Matache a demonstrat încă o dată că are rezistență, suportând treapa a 9-a de contracții, fiind filmată în acest timp de iubitul ei și de celebra ei sora, Delia, fiind și ea prezența la eveniment, care s-au distrat de minune, Alex Bittman care face parte din gașca lor de prieteni s-a urcat și el pe pat pentru a încerca electrostimularea și a rezistat cu brio.

El a fost incurajat și de fratele său mijlociu, Patrick Bittman, dar și de prietenul său, Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache. Sub privirile curioase și ovațiile celor prezenți la eveniment, magicianul Robert Tudor a făcut și el senzații la proba „Au, mami”, stârnind hohote de râs, pentru că scoatea sunete care i-au amuzat pe toți. Cuza de la Noaptea Târziu a fost și el interesat să vadă cum funcționează dispozitivul respectiv. Ciao.ro are imagini exclusive cu Alex Bittman, Oana Matache și Robert Tudor pe „patul de tortură”, suportând „chinurile facerii”!

Radu Siffredi spune despre Oana Matache: „Sunt momente în care Oana este aeriană”

Cu o relație înfiripată în urmă cu un an, Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în competiția Power Couple România – La bine și la greu din postura celui mai tânăr cuplu din reality show.

”Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple deși nu suntem de mult timp împreună. În același timp, este un privilegiu să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales atunci când ești la început”, a declarat Radu, căruia i-a și aparținut ideea de a participa în cea mai așteptată și incitantă întrecere a cuplurilor.

cealaltă parte, Oana mărturisește că a fost mai rezervată în fața acestei perspective, dar că a acceptat, în cele din urmă, să intre în concurs datorită lui Radu, partenerul său de viață despre care spune că o ajută mult să iasă din zona de confort și o încurajează să-și atingă potențialul, pe plan personal, dar și artistic.

Cum s-au distrat fiul cel mare al lui Dan Bittman și sora Deliei Matache la evenimentul „Power Couple”!

”Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului”, a povestit Oana, invitată alături de iubitul ei, la „Neatza cu Răzvan și Dani.

”Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a mai povestit ea. ”Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a completat Radu despre începutul relației lor, pe care îl descriu ”în stilul generației Z”.

Cum s-au distrat fiul cel mare al lui Dan Bittman și sora Deliei Matache la evenimentul „Power Couple”!

Pregățiți să fie autentici chiar și în cele mai stresante condiții de la Power Couple România – La bine și la greu, Oana și Radu și-au asumat rolul cuplului care poate colora competiția cu o doză de nebunie frumoasă, mărturisind și că micile ciudățenii ale fiecăruia dintre ei nu au făcut decât să-i apropie și mai mult. Amândoi vorbesc, în același timp, amuzați despre defectele celuilalt.

”Pe cât de tare mă enervează acest lucru la ea, cred că este, în același timp, și cel mai simpatic defect: sunt momente în care Oana este aeriană”, dezvăluie Radu.

”În ultima vreme, îi reproșez lui Radu că nu este foarte ordonat cu hainele lui și că nu-și asumă unele greșeli pe care le face”, dă replica Oana.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Sursa

gazduire web gazduire website