EXCLUSIV | Lidia Buble, show spectaculos la Forza ZU: “Am un ritual. Înainte de cântări, cu 5 ore, nu mănânc nimic”

[ad_1]

Lidia Buble s-a numărat printre artiștii care au urcat pe scena Forza ZU, sâmbătă, în Piața Sfatului din Brașov, la evenimentul organizat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, împreună cu echipa lor.

Lidia Buble: „Nu știu cum o să fie când mă mărit, dar de fiecare dată înainte intru pe scena Forza ZU pot să…”

Artista a fost primită cu brațele deschide de cele câteva zeci de mii de oameni care îi știau versurile hiturilor pe de rost. După concert, Lidia Buble a stat de vorbă cu reporterii CIAO.RO. De la ea am aflat ce ritual secret are înainte de fiecare concert, dar și cât de încântată este cânte la biserică, alături de surorile ei.

Solista ne-a dezvăluit cu cine și-a petrecut vacanța de vară, și ce proiecte are pentru această toamnă.

Lidia Buble Ce înseamnă Forza ZU pentru tine?

Forța ZU înseamnă forța aia mare, care te umple de tot felul de emoții, de dragoste. Ai așa fluturi în stomac, piele de găină, înainte să intri. Vreau să zic că eu nu știu cum o să fie când mă mărit, dar de fiecare dată înainte intru pe scena Forza ZU pot să mă gândesc că, cred că, cam așa de genul ăla o fie emoțiile. Cum sunt înainte să urci la Forza ZU pe scenă.

Ai niște emoții când vezi o mare de oameni care îți strigă numele, care îți fredonează piesele. E o nebunie, cred că doar dacă ești ori în public, ori pe scenă, poți să înțelegi ce se întâmplă, este un fenomen.

Ce ai făcut în această vară care tocmai a trecut?

Vara mea, Slavă Domnului, a fost plină de concerte și am reușit să fug și în câteva vacanțe. Am fugit în vreo 2 vacanțe cu prietenii și într-una cu surorile mele. Am fost toate patru o săptămână. N-am mai fost de 5 ani cu ele, în vacanță.

„Eu la Biserică, când mai merg pe la Deva și am ocazia…”

Surorile alea multe…

Alea multe și frumoase, din păcate, doar cu caprele alea 2 mari. alea 2 mici au rămas acasă, una e căsătorită și era cu treabă, și ea e „cântăcioasă” doar că la biserică și cealaltă e cu facultatea, cu examenele, nu a putut să vină. Așa că am mers doar noi 3.

Lidia, se întâmplă aveți discuții, sau poate consultați tu și sora care cântă la biserică? Tu cânți pe scenă, în fața fanilor, ea la biserică. Sau poate acum nu mai sunt discuții, dar bănuiesc la începuturile tale erau…

Fetele apreciază foarte mult ce fac eu și mi-au spus că dacă vreodată ar fi să-și dorească ceva de la mineȘi nu refer la haine, bani, faimă, ci faptul că am curajul. Pentru că aici vorbim de curaj, să fiu eu în totalitate.

Da, bineînțeles că lumea de acum este total diferită față de lumea în care am crescut la Biserică. Dar tot ce pot să spun este că eu am rămas același om neschimbat și îmi place să cred că a rămas un om frumos. Și atunci surorile mele mă susțin, și eu pe ele.

Eu la Biserică, când mai merg pe la Deva și am ocazia, cântăm și împreună. Tati tot timpul ne spune “îmi e dor să văd că o să cântați în fața Bisericii”. Și am cântat. Ultima dată am cântat la nunta surorii mele și a fost un moment foarte emoționant, pentru că eu nu mai cântasem de niște ani în Biserică. Și eram toate surorile și vreau să zic că am cântat așa cu noduri în gât, nici nu puteam, bușea plânsul.

Lidia Buble: „Atunci când calc strâmb…”

Ce planuri ai pentru această toamnă? Ce proiecte pregătești?

Toamna la fel, Slavă Domnului, este plină, pentru că avem single-ul de toamnă, după părerea mea, extrem de spectaculos și cred că o să rupă. Și pregătim un album pentru anul viitor. Plus concerte. Asta ar fi, muzică, treabă de artist.

Cum te întreții, cum reușești tu să nu iei kilograme în plus?

Ioi, dragă! mai îngras și eu din când în când, crede-mă că mai scap și eu la butoiul cu miere, cum s-ar zice. Dar trebuie să recunosc și atunci când calc strâmb, am mai spus-o, mă duc a doua zi și fac mișcare sau fac masaj cu bambus. Sau nu știu, pur și simplu ies și mă plimb prin parc.

Dar, foarte importantă, într-adevăr, este alimentația. Dar mai important decât alimentația, primul factor, după părerea mea, este psihicul, pentru că ai nevoie de un psihic foarte puternic, te disciplinezi. Că e vorba de o disciplină și e greu. Că și pentru mine sunt tentații la fel de mari, ca pentru toți ceilalți oameni.

Doar că eu tot timpul am un pitic care spune, “săptămână asta ai concert și vrei să fii sexy pe scenă”. Și atunci sigur că “adio” cartofi prăjiți.

Care este motivul pentru care Lidia Buble n-a mâncat până urce pe scena Forza ZU?

Spre exemplu, în această seară, la Forza ZU, unde Mihai Morar și Daniel Buzdugan, împreună cu colegii lor, au pregătit atâtea bunătăți pentru invitați, ce ai mâncat?

N-am mâncat nimic până la ora asta, pentru că eu am un ritual. Înainte de cântări, cu 5 ore, nu mănânc nimic. Pentru că nu pot să cânt la capacitate maximă, maximă dacă mănânc. O să pot să mănânc abia diseară târziu, pentru că de aici, de pe scena Forza ZU plecăm într-o altă parte, tot lângă Brașov, mai avem o cântare și mâine plecăm spre Ploiești și tot așa.

Cine a urcat pe scena Forza ZU ediția a zecea?

Printre artiștii care au urcat pe scenă Forza ZU s-au numărat Mario Fresh, Delia, Andra, Loredana, Andia, Jo, Juno, Misha Miller, Connect-R, Carla’s Dreams, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, HolografAlina Eremia, Irina Rimes, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Theo Rose, ASIA.

Foto: Instagram Radio Zu Oficial / arhiva ciao.ro

Articolul EXCLUSIV | Lidia Buble, show spectaculos la Forza ZU: “Am un ritual. Înainte de cântări, cu 5 ore, nu mănânc nimic” apare prima dată în Ciao.ro.

[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website