EXCLUSIV | Livia Graur nu putea mânca din cauza problemelor cu dantura + Ce i-au mai descoperit medicii: “Ajunsesem la 48 de kilograme”

[ad_1]

Livia Graur de la Focus Prima TV s-a îngrășat 5 kilograme într-un an! Vedeta este printre puținele femei care încearcă ia în greutate, față de altele care nu știu prin ce metode mai topească kilogramele în plus.

Prezentatoarea tv ajunsese cântărească 48 de kilograme. Nu îi mai plăcea de ea, mai mult, nu se simțea nici prea bine. A crezut inițial a slăbit pentru nu a prea putut mânca din cauza problemelor cu dantura, căci a purtat aparat dentar. Insă nu acesta era singurul motiv. Ulterior, a descoperit mai are și probleme la glanda tiroidă, după cum ne-a declarat recent, la evenimentul revistei Avantaje.

Livia Graur s-a îngrășat 5 kilograme: „Am o cameră în casă pe care am transformat-o în sală de fitness astfel să nu mai am nicio scuză atunci când îmi propun să fac mișcare”

Livia, a venit vara. Muncim sau plecăm în vacanță?

Muncim și plecăm și în vacanță, îmbinăm și utilul, și plăcutul. E o vară în care fetița mea o să aibă două tabere și profit cumva de cele două tabere pe care o sa le aibă. O să am așa un pic de timp liber, ca să zic. Pentru că în rest sunt casă, serviciu, copil, activități extrașcolare, înot, tenis, facem tot felul de lucruri. Și îmi ocupă majoritatea timpului.

În rest, o să profit de momentul ăla… Plus mai avem weekend-urile pentru că, Slavă Domnului, nu lucrez în weekend și atunci și stau cel mai mult cu copilul. Profităm de momentele astea să mai fugim la mare, la munte. Urmează să plecăm puțin, câteva zile la Sighișoara, pentru că își dorea să vadă Sighișoara. Si eu sunt legată de Sighișoara îmi place foarte mult locul acela.

Îmi place să merg și să călătoresc și la noi în țară atât cât se poate și urmează evident vacanța de vară, concediul de vară. Dar mai spre sfârșitul verii. Pentru că, în mod traditional, merg mai spre sfârșitul verii, undeva în afara țării pentru că așa am obișnuit în fiecare an concediul mare. Marele concediu să fie în afara țării.

„M-am tot chinuit să mă îngraș în ultimul an și datorită mișcării am reușit să îmbin și sportul, și mâncatul”

La noi la mare mergeți?

La noi la mare sigur că o sa mergem. Toată echipa Prima Tv se mută la mare peste nu foarte mult timp, o să fim și noi acolo sigur că da. De abia așteptăm să vedem cum mai arată stațiunea Jupiter, în zona aceea. Nu am mai fost de mulți ani și ne așteaptă multe surprize.

Cum te întreții? Ce trucuri de frumusețe ai?

Nu știu dacă am trucuri de frumusețe, încerc să fac sport pe cât posibil pentru că nu am foarte mult timp la dispoziție. Am o cameră în casă pe care am transformat-o în sală de fitness astfel să nu mai am nicio scuză atunci când îmi propun să fac mișcare. Nu aș avea nevoie neapărat de mișcare dacă vrei pentru fizic, ci doar pentru tonifiere. Și am observat că m-a ajutat foarte mult pentru că m-am tot chinuit să mă îngraș în ultimul an. Si, datorită mișcării, am reușit să îmbin și sportul, și mâncatul, să îmi fac poftă de mâncare. Mi-am creat un obicei să mănânc mult mai mult decât mâncam înainte.

Livia Graur: „Ajunsesem la 48 kg anul trecut, la 1.68”

Cred ca ești printre puținele femei care vrea să se îngrașe.

Da, și am reușit. Ajunsesem la 48 kg anul trecut, la 1.68, eram un pic prea slabă. Nu îmi mai plăcea de mine, nu mă mai simțeam eu bine cu mine.

De ce ai ajuns la 48 kg?

Au fost mai multe cauze, am purtat aparat dentar, am avut un tratament ortodontic de 2 ani. In timpul ăla am mâncat puțin spre deloc pentru că în momentul în care mergeam la tratament să strângă aparatul era un disconfort nu prea puteam mânca. A fost pandemia și nu mi-am mai făcut analizele de sânge. Am constatat că aveam niște probleme cu glanda tiroidă, eu știind de ele, dar pentru că nu am ținut sub control dozajul de medicamente pe care îl luam, era insuficient, și atunci s-a văzut și asta.

„Au fost niște schimbări în viața mea”

Plus că au fost niște schimbări în viața mea cu totul și asta a fost, acolo am ajuns. În momentul în care mi-am dat seama că nu e în regulă ce se întâmplă și că nu mă mai simt bine așa cum sunt, am zis că trebuie să iau măsuri. Am reușit să pun 5 kg într-un an, cu sacrificii, dar am reușit. Am o viață foarte activă, mă trezesc dimineața la 7, mă culc undeva în jur de 12 noaptea și în permanență fac ceva. Am ceva de făcut, nu stau o secundă și atunci probabil și consumul ăsta trebuie susținut din ceva.

Ce activități ai acasă cu fetița?

Suntem în perioada în care am renunțat la jucării și la jucatul în casă și la jocurile acelea ale copilăriei. E domnișoară aproape, face 10 ani anul ăsta și suntem așa ca două prietene, mergem împreună la shopping, nu neglijăm partea de sport.

Face tenis de 2 ori pe săptămână, face înot, are tot felul de alte activități la care eu particip pentru că trebuie să o duc acolo. Dar în rest ne place foarte mult să petrecem timp în aer liber. Dacă nu la noi acasă în curte cu prietenii, încercăm în fiecare weekend să fugim un pic încolo, un pic colo.

Ce activități are Livia Graur cu fetița ei? „Ne place foarte mult să mergem în aer liber”

Weekend-ul trecut, de exemplu, am fost să culegem cireșe pentru că, neavând rude la țară, ea nu cunoaște și nu știe cum e viața în natură și nici lucruri despre animale. Am mai dus-o în tot felul de locuri din acestea care să o apropie cumva de partea asta agricolă și i-a plăcut foarte mult.

Acum 2 weekend-uri am fost și am vizitat un parc foarte mare, cu lac cu pădure, ne place foarte mult să mergem în aer liber. Profităm de vreamea asta bună că am așteptat să vină vara, iar acum încercăm să fie petrecut timpul la maxim.

Foto: Instagram.com

Articolul EXCLUSIV | Livia Graur nu putea mânca din cauza problemelor cu dantura + Ce i-au mai descoperit medicii: “Ajunsesem la 48 de kilograme” apare prima dată în Ciao.ro.[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website