Facebook Creator Studio vă va permite să programați postări pe Instagram

Funcția care vă va permite să programați postări pe Instagram și IGTV prin platforma Creative Studio a Facebook este acum disponibilă pentru conturile de afaceriAflați mai multe!

A fost întotdeauna o provocare pentru oricine care lucrează cu rețelele sociale să găsească o modalitate eficientă de a programa postări pe Instagram . Majoritatea companiilor trebuie să apeleze la instrumente externe pentru a putea satisface cererea de partajare a conținutului.

Cu toate acestea, Facebook a lansat o noutate care va permite programarea, de către Creative Studio , a conținutului pentru Instagram și IGTV .

În acest moment, permisiunea de a face postări nu este încă disponibilă , dar acum este posibil să accesați date și valori dintr-o înregistrare de informații care indică performanța profilului dvs.

Mai jos am făcut un ghid simplu, pas cu pas, despre cum vă puteți conecta acum contul Instagram la Creator Studio pentru a explora posibilitățile și a înțelege mai multe despre cum funcționează instrumentul.

Utilizatorii care au avut deja acces la funcția de programare au explicat că este foarte simplă, intuitivă și funcționează într-un mod similar cu ceea ce se observă deja pe Facebook însuși .

În acest fel, rețeaua va putea centraliza și mai mult funcțiile legate de postări, împiedicând aplicațiile terțe să fie singurele care să activeze aceste acțiuni.

Din aceasta, ceea ce vedem este efortul Instagram de a se poziționa din ce în ce mai mult ca un instrument de marketing, mai degrabă decât o simplă rețea de socializare – ceea ce poate indica începutul multor alte schimbări ale platformei.

Și tu, vei folosi această nouă funcție? Sau vei continua să programezi postările așa cum ai făcut-o deja? Comentează aici și nu rata actualizările noastre de marketing Instagram .

24 Manole
Manole24 este o agentie de marketing independenta, o echipa pasionata a carei misiune este sa livreze cele mai eficiente si durabile strategii digitale pentru afacerile care conteaza.
gazduire web gazduire website