„Felicitări tinerilor sportivi români pentru rezultatele obținute la Festivalul Olimpic al Tineretului European”

[ad_1]

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe tinerii sportivi români care s-au întors cu 20 de medalii de la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care a avut loc în Slovenia.

„Felicitări tinerilor sportivi români și antrenorilor pentru rezultatele obținute la Festivalul Olimpic al Tineretului European!

Cu 20 de medalii, dintre care 9 de aur, România a confirmat că redevine o forță europeană, fiind umăr la umăr cu Franța, a treia în clasamentul final”, a scris, duminică, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Potrivit premierului, tinerii sportivi români și-au depășit performanțele de la ediția trecută.

„Acum 9 zile, la Izvorani, doream delegației noastre să-și depășească performanța de la ediția trecută. Iar ei au reușit asta în stil de mare echipă! Rezultatul lor este reconfirmarea muncii, talentului și a mândriei de a demonstra lumii că suntem o țară care, în ciuda greutăților, știe în continuare să cultive spiritul necesar marilor campioni”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Sportivii români, așteptați cu flori la aeroport

Sportivii care au reprezentat România la FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European) au avut surpriza ca pe aeroport, la revenirea în țară, să fie așteptați de fosta mare sportivă Ana Maria Popescu.

Aceasta le-a oferit flori reprezentanților noștri și i-a felicitat pentru cele 20 de medalii cu care au revenit de la competiția din Maribor.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website