Fiul lui Laurețiu Reghecampf este în mijlocul unui scandal monstru

Presa internaţională relatează o întâmplare din urmă cu două zile, ce-l are drept ”actor în rol negativ” pe fiul cel mare al antrenorului Laurenţiu Reghecampf, Luca, notează orangesport.ro.

Potrivit algemeiner.com, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, Luca, ar fi postat pe reţele sociale un mesaj prin care transmitea că Israelul ”merită distrus într-o cameră de gazare”.

Reacţia sa ar fi fost provocată de povestea care a zguduit Israelul în ultimele zile, când doi israelieni ar fi fost împuşcaţi de către un palestinian.

Ca răspuns pentru un utilizator de Instagram, Luca a scris: `Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi să fie dat drumul la duş`.  Acesta a adăugat şi o faţă zâmbitoare la finalul comentariului”, anunţă sursa citată.

Se pare că Luca şi-ar fi şters la scurt timp contul de Instagram, dar nu înainte ca StopAntisemitism, un grup de supraveghere din Statele Unite ale Americii, care luptă împotriva antisemitismului, să facă o captură de ecran şi să o distribuie pe reţele sociale.

 Sursa

gazduire web gazduire website