Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani. Cum arată acum Ayan și unde locuiește

[ad_1]

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani. Tânărul Ayan Schwartzenberg a trecut deja de vârsta majoratului și se îndreaptă cu pași rapizi spre noua lui viață de tânăr adult.

După ce a crescut la Monaco, alături de mama lui, Ayan a decis să se mute în urmă cu un an în Statele Unite ale Americii. Acolo unde s-a orientat să-și continue studiile universitare, în domeniul afacerilor.

La începutul lunii august, Mihaela Rădulescu și-a sărbătorit fiul, ocazie cu care i-a transmis în mod public și un mesaj emoționant. Vedeta de televiziune a publicat o fotografie în care apare alături de Ayan, din perioada în care era doar un copil.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani

„Cei mai frumoși 19 ani și cele mai frumoase 9 luni din viața mea. Și numărătoarea continuă. O mamă mândră. Extrem de mândră de tine!”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu i-a insuflat fiului nu doar pasiunea pentru sport, dar și încrederea în forțele proprii. Ayan este un tânăr activ, pasionat de arte marțiale: aikido, judo, karate, iar acest lucru se reflectă în corpul armonios.

Mai mult, după ce a absolvit Liceul Lawrenceville din New Jersey, el a decis să își continue studiile în America și să se orienteze către domeniul afacerilor, scrie demamici.ro.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, un tânăr încrezător, la vârsta de 19 ani

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ. Și ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta. Trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale. Măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare. Pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii. Acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America. Pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, povestea în urmă cu ceva timp Mihaela Rădulescu.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website