Fostul căpitan al Ţării Galilor, Alun Wyn Jones, pune capăt carierei competiţionale

Fostul căpitan al naţionalei de rugby a Ţării Galilor, Alun Wyn Jones, şi-a încheiat cariera competiţională în ovaţiile fanilor echipei franceze RC Toulon, pentru care a evoluat, la finalul meciului de duminică, din Top 14, câştigat cu 30-27 în faţa celor de la Clermont Auvergne, scrie BBC, potrivit Agerpres.

La 38 de ani, Alun Wyn Jones a pus capăt unei cariere de 19 ani, el disputând ultimul meci pentru naţionala sa contra selecţionatei Barbarians la începutul acestei luni. Acum, el a evoluat în ultima partidă pentru Toulon, unde a şi purtat banderola de căpitan.

„Nu m-am gândit niciodată că-mi voi termina cariera la Toulon. Sunt foarte recunoscător acestui club, staff-ului tehnic şi fanilor pentru toată susţinerea pe care am avut-o, deşi nu am jucat mult timp aici. A fost ceva special pentru mine”, a spus Jones, la finalul meciului, în aplauzele fanilor.

Jones a participat la 170 de partide internaţionale, având 158 prezenţe la prima reprezentativă galeză şi 12 cu „Leii” britanici şi irlandezi. Nu a participat la recenta Cupă Mondială din Franţa din acest an, unde galezii au fost eliminaţi în sferturi de Argentina, el anunţându-şi în luna mai retragerea internaţională.Sursa

gazduire web gazduire website