Gabriela Cristea, adevărul despre mariajul cu Marcel Toader. De ce a acceptat vedeta de la Antena Stars să se căsătorească

Gabriela Cristea a vorbit despre căsnicia cu Marcel Toader. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruţă, vedeta de la Antena Stars şi-a deschis sufletul şi a recunoscut de ce a ales să meargă la altar cu fostul jucător de rugby. 

Gabriela Cristea trăieşte în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Clonda. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au plăcut, iar în prezent au familia la care au visat mereu. Cu toate acestea, pentru cei care o urmăresc pe vedeta de la Antena Stars de mult timp, au mai existat neclarităţi în ceea ce priveşte fostul ei mariaj.

Marcel Toader şi Gabriela Cristea pe vremea când formau un cuplu

De ce s-a căsătorit Gabriela Cristea cu Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți din anul 2008 până în 2013. Au avut parte de un divoţ cu scandal, ce a ţinut primele pagini ale ziarelor. Prezentatoarea TV a rămas cu mai multe pierderi, mai ales în ceea ce priveşte partea financiară, dar şi cu o serie de traume şi dezamăgiri pe care nu a dorit să le ascundă.

Deşi pe vremea în care s-au cunoscut mulți credeau că este vorba despre o frumoasă poveste de iubire, acum vedeta a recunoscut motivele care au determinat-o să îi accepte cererea în căsătorie.

„Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Gabriela Cristea: Avea toate atuurile”

Prezentatoarea TV mărturiseşte că nu şi-a dorit doar să fie o femeie măritată, ci şi-a dorit să devină şi mamă alături de Marcel Toader, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Eu îmi doream să devin mamă, el se făcea că plouă. El nu și dorea, el avea un copil. Și da, pentru el era ok. Adică nu m-a susținut nici măcar…”, a continuat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea nu s-a oprit aici cu declarațiile. Vedeta a povestit şi cum fostul jucător de rugby a reuşit să o cucerească. Pe atunci Marcel Toader i-a arătat tot ce aceasta îşi dorea de la un bărbat, însă pe parcurs lucrurile s-au schimbat radical.

„Cariera mea era super înfloritoare. Eu l-am iubit. Da, da, pentru că la început a fost un om extraordinar. Cu asta m-a cucerit. Bine, mai mult i-a cucerit pe prietenii mei. După care, încet, încet m-a cucerit și pe mine și am zis… Băi, de ce nu? Până la urmă e un om ok, se poartă frumos cu mine. De ce să nu mă căsătoresc? Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit pentru a avea o relație ok”, a mai spus Gabriela Cristea.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

gazduire web gazduire website