Geo Da Silva și Stephan F se unesc sub un nou proiect muzical, Alpha Squad

Geo Da Silva și Stephan F își unesc forțele și aduc în atenția publicului un nou proiect muzical, Alpha Squad, lansând piesa „Baby I Need You”, astăzi, 01 aprilie 2022, un proiect care amintește de anii ’90.

După ce au strâns peste 30 de milioane de streamuri în colaborările lor anterioare pe toate platformele online, Geo Da Silva și Stephan F se reunesc pentru noul single „Baby I Need You”, care beneficiază de un stil muzical ce va rămâne mereu actual, după cum consideră ei.

Duo-ul numără împreună mai multe hituri pe primul loc în cluburile din Spania, Italia și Polonia, de când s-au alăturat pentru prima dată în smash-ul masiv „Disco Inferno”, din 2017, care are peste 25 de milioane de vizualizări pe toate canalele Youtube și a ajuns No.1 în Top 40 Dj Promo Polonia. Au urmat multe colaborări care au rezultat piese printre cele mai apreciate ale caselor de discuri Big Hit Production, Planet Dance Music și Planeta Mix Record Spania.

Noul single, care a fost produs și înregistrat în timpul izolării cauzate de pandemie, este o piesă prin care artiștii vor să transmită un mesaj de dragoste și speranță pe tot globul. La începutul acestui an, Geo Da Silva a bătut palma cu echipa Mix Music România pentru evenimentele oficiale: DISKOteka Music Festival, la nivel național, și Ciao Festival, în Timișoara.

După ce a fost împreună cu alți artiști naționali și internaționali cap de afiș al revelioanelor Wonderland Cluj, GeoDaSilva pregătește noi evenimente senzaționale cu stafful de conducere al resortului Wonderland Cluj, despre care, artistul ne-a promis ca va reveni cu detalii în curând.

Videoclipul piesei Geo Da Silva și Alpha Squad – „Baby I Need You” este disponibil de pe 01 aprilie 2022, un video edit fresh, mixat de către prietenul și colaboratorul lui Geo, Milos Florin.

gazduire web gazduire website