Georgiana Lobonț, test de sarcină între boscheți. Momentul haios al aflării veștii că este însărcinată

[ad_1]

Vestea momentului în showbiz, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan așteaptă al treilea copil. Aflați în studioul estival de la Cap Aurora al emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV, cei doi au povestit despre momentul absolut inedit în care au aflat vestea.

Un cuplu frumos, dar mai ales plin de umor, sau așa cum l-a descris Georgiana Lobonț, în direct, lui Cristi Brancu, «doi nebuni», Rareș și Georgiana au spus.

Georgiana Lobonț, test de sarcină între boscheți

Rareș: «Eu am fost și am cumpărat testul. Am tras mașina pe dreapta și am zis: «No, hai ieși să vezi ce se întâmplă» A fost o știre de no comment. Am făcut testul pe drum. Orașe micuțe. Era duminică. Nu găseam farmacii. Am trecut prin Blaj, Mediaș. Una era cu ușile deschise, m-am dus la doamna și am cerut un test de sarcină.…”.

Georgiana a adăugat. “Nu am oprit pe strada principală. Am văzut că e o stradă mai lăturalnică, am luat-o mai în stânga și ne-am băgat printre niște boscheți. Eram între evenimente, de aceea eram pe drum. Cred că toată lumea știe că suntem doi nebuni. Cum puteam să facem noi testul, să ne rămână în amintire? Daca ajungeam la o cameră de hotel, era plictisitor”.

Dacă Georgiana nu are preferințe asupra sexului copilului, Rareș însă și-a exprimat dorința: «Eu mi-aș dori gemeni».

Cristi Brancu i-a supus la un Quizz de cuplu, aflând, printre altele, că Rareș nu o lasă niciodată la greu pe soția lui, dar și că, mai nou, are o pasiune costisitoare. ”S-a apucat de shopping scump. De vreo lună stă pe un site cu brand-uri și ajung acasă colete cu ceasuri, papuci, ochelari… Înțelegi, da? Și i-am zis: «Iubire, avem de făcut o casă și mai vine și un copil». Înainte nu mă lăsa să îi cumpăr haine, acum își cumpără el”, a dat din casă Georgiana. Că sunt un cuplu frumos și că se iubesc este vizibil cu ochiul liber, dar la Quizz cei doi au dezvăluit și cum s-au cunoscut. Nu se știe cine a făcut primul pas spre relația lor, dar Georgiana a punctat: «Adevărul e că noi ne-am întâlnit la un colț de stradă».

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website