Ghid pentru sandale de la Littleshoes.ro

Sandalele sunt incaltaminte aproape indispensabila in timpul verii, dar poate fi dificil sa gasisti o pereche care sa tina cont de nevoile individuale ale copilului dumneavoastra. Sandalele vin in multe modele, care difera foarte mult in ceea ce priveste sprijinul pe care il ofera picioarelor copilului. De aceea Littleshoes.ro va ofera o serie de sfaturi pentru a va ajuta sa gasisti cea mai potrivita pereche de sandale pentru copilul dumneavoastra.

Sandalele Littleshoes.ro sunt realizate din piele , acesta este un material suplu si respirabil, natural, care face ca sandalele sa fie moi si confortabile.

Este important, mai ales pentru bebelusi, ca sandalele sa aiba un toc solid si talpa antiderapanta din cauciuc natural, astfel incat sandala sa se potriveasca, iar copilului sa i se asigure  o pozitie pentru picior ferma . In magazinul Littleshoes.ro , credem ca este important ca si copiii sa se poata juca, sa se miste liberi si sa se distreze in toata incaltamintea pe care o gasiti in magazinul nostru. Acest lucru este valabil si pentru sandalele noastre, pe care copilul dumneavoastra le poate purta in fiecare zi pe tot parcursul verii, fara sa oboseasca sau sai deranjeze picioarele.

Deoarece copiii de pana la 2 ani au nevoie de mai mult sprijin si stabilitate, recomandam sandalele Littleshoes.ro care fac parte dintr-o generatie noua de sandale adaptate la nevoile si pretentiile copiilor. Daca sandala se aseaza strans pe glezna si pe picior, atat tocurile deschise, cat si cele inchise pot oferi un suportul adecvat.

Picioarele mici cresc repede si atunci este important ca sa stiti cum sa masurati picioarele micutului dumneavoastra . Masurati lungimea piciorului copilului dumneavoastra in timp ce acesta sta in picioare. Asigurati-va ca masurati ambele picioare, deoarece piciorul stang si cel drept  pot avea  lungimi diferite. Incepeti prin a va ridica copilul langa un perete, cu greutatea distribuita uniform intre ambele picioare.

Noi va invitam in magazinul Littleshoes.ro pentru a descoperi o gama variata de incaltaminte pentru copii . Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati si la numarul de telefon si unul dintre operatorii nostri va va putea oferii cele mai bune sfaturi despre cum sa alegeti incaltamintea pentru micutii dumneavoastra.

gazduire web gazduire website