Gina Pistol a recunoscut abia acum. Ce a făcut-o, de fapt, să renunțe la job-ul de la Antena 1 + Când revine pe micile ecrane

Gina Pistol a vorbit abia acum despre problemele cu care s-a confruntat după nașterea fiicei sale. Blondina și-a dorit enorm să devină mămică, însă rolul de părinte a venit la pachet cu multe responsabilități. Vedeta de la Antena 1 și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri neștiute din viața ei. Soția lui Smiley a trecut printr-o perioadă dificilă, iar acest lucru a făcut-o să ia unele decizii radicale.

Gina Pistol a devenit mămica unei fetițe superbe în anul 2021. Nu și-a pierdut niciodată speranța ca va avea un copil, deși medicii îi spuneau că există șanse destul de puține. Minunea care a primit numele Josephine a apărut în viața ei și a transformat-o total.

Gina Pistol: „Sunt într-un proces de revenire”

Fosta prezentatoare TV și soțul ei își iubesc nespus copilul. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, ba chiar a făcut unele dezvăluiri pe care mulți oameni se feresc să le spună. Programul, stilul de viață și prioritățile Ginei sunt în prezent altele. Încet, încet, blondina mărturisește că începe să reia activitățile pe care le făcea înainte și care îi lipsesc.

„Sunt momente în care îmi e dor de mine. Eu sunt într-un proces de revenire pentru că se schimbă toată viața, te simți și tu ca om, se schimbă relațiile, pentru că prioritar devine copilul. Dar nu trebuie să uităm și noi de noi, ca înainte de mame suntem femei”, a declarat Gina Pistol, citată de spynews.ro. 

Gina Pistol și fiica ei

Ce spune Gina Pistol despre revenirea pe micile ecrane

În continuare, Gina Pistol a vorbit și despre decizia care a luat prin surprindere pe toată lumea. La începutul acestui an, blondina a anunțat că vrea să ia o pauză de la toată activitatea profesională pentru că își dorește să acorde mai multă importanță familiei.

Abia acum, vedeta a recunoscut că au existat și alte motive care au făcut-o să renunțe. Mai exact, vedeta avut de două ori Covid, într-un singur an și a intrat în burn out. Aceste momente dificile au făcut-o să conștientizeze că sănătatea e mult mai importantă.

„Am avut COVID de două ori într-un an. Inclusiv că am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect”, a completat Gina Pistol.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

gazduire web gazduire website