Gina Pistol, experienţă de coşmar în America. Soţia lui Smiley a fost dezamăgită după ce s-a lăsat pe mâinile unui hair-stylist celebru

Gina Pistol şi Smiley au petrecut câteva zile departe de România. Cei doi, alături de fiica lor, au plecat în America, acolo unde au avut parte de multe experienţe frumoase. Blondina în schimb a trăit şi un moment mai puţin plăcut după ce a mers să se tundă la salonul unui hair-stylist celebru. Iată despre ce e vorba.

Gina Pistol şi-a dorit o schimbare de look, doar că rezultatul nu a fost deloc pe placul ei. După ce a ajuns în România, fosta vedetă de la Antena 1 s-a oprit la Grațian, hair-stylistul în care are cea mai mare încredere şi care se ocupă de părut ei de mult timp.

Ce spune fosta prezentatoare TV despre experienţa cu hair-stylistul din America

Soţia lui Smiley a povestit pe reţelele de socializare întreaga situaţie.

„Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească.

Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. ce pot să zic…

Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

Mesajul transmis de Gina Pistol pe Instagram

Gina Pistol revine pe micile ecrane!

Deşi s-a retras de ceva timp de pe micile ecrane, soția lui Smiley a fost în continuare activă pe paginile sale de socializare, acolo unde împărtăşea cu cei care o urmăresc diferite momente din viaţa ei. Recent, blondina le-a dat urmăritorilor ei o vestea pe care o aşteptau de mult și anume că și-a deschis canal de YouTube, acolo unde are în plan să posteze diverse filmulețe din viața lor de familie.

„Ce credeți simpaticilor? O să ne vedem și pe YouTube, așa că dați repede click aici și abonați-vă (n.r butonul de subscribe)”, a fost mesajul transmis de Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link

gazduire web gazduire website