Hartia pentru sublimare , prezentata de Huzo.ro

Hartia pentru sublimare , prezentata de Huzo.ro

In imprimarea prin sublimare, nu se utilizeaza vopsele lichide in timpul procesului. Caldura transforma cerneala solida de pe hartia de sublimare direct intr-un gaz si se imbina cu tesatura materialului pe care urmeaza sa fie imprimat. Caldura este, aplicata fibrelor din polietilena pentru a forta porii acestora sa se extinda. In timp ce sunt deschisi, porii permit gazului sa intre si sa fuzioneze cu materialul ,cerneala in stare gazoasa se solidifica, astfel incat formeaza o singura structura cu fibrele in loc sa fie doar un strat imprimat deasupra.

Tesaturile folosite se recomanda sa fie de cel putin 85% polietilena, deoarece fibrele din polietilene detin pori care se expandeaza la caldura si care se deschid pentru a retine vopseaua.

Daca folosesti o tesatura cu mai putin de 85% poli, culorile vor iesi mai pale, ceea ce confera un aspect vintage. De asemenea, puteti utiliza hartie de sublimare pentru a imprima pe suprafete solide, atata timp cat este acoperita cu polietilena.

Puteti incerca sa folositi cerneala obisnuita pentru a imprima pe hartie de sublimare, dar nu va functiona indiferent de designul pe care incercati sa il imprimati. Acest lucru se datoreaza faptului ca hartia de sublimare este realizata intr-un mod care retine gazul eliberat de cerneala sublimate.Cerneala obisnuita si hartia de sublimare nu sunt compatibile intre ele. Nu are sens sa imprimati cu cerneala care se lipeste de hartie atunci cand scopul dumneavoastra este sa transferati un design in material!

Nu toate imprimantele sunt construite pentru a realiza procesul de imprimare prin sublimare, asa ca ar trebui sa va asigurati ca imprimanta dumneavoastra este compatibila cu aceasta tehnica daca intentionati sa utilizati hartie de sublimare pentru imprimare.

In primul rand, avem imprimante promovate ca unitati de sublimare. Acestea sunt special facute pentru imprimarea prin sublimare si sunt cumparate datorita acesteia.

In al doilea rand, exista imprimante cu jet de cerneala cu o functie de imprimare prin sublimare. Acestea sunt de obicei modelele mai scumpe, nu pentru toate optiunile bugetare.

Noi la Huzo.ro dorim sa va punem la dispozitie toata tehnica inovanta a companiei noastre dar si calitatea serviciilor pentru proiectele dumneavoastra . Va invitam pe site-ul nostru Huzo.ro pentru completarea formularului de comanda.

Huzo pur si simplu cei mai buni !

gazduire web gazduire website