Huzo , compania dumneavoastra pentru proiectele de sublimare

Este o metoda de imprimare care transfera un design intr-un material sau tesatura folosind cerneala si caldura.In lumea imbracamintei, este o schimbare majora prin faptul ca permite imprimarea intregii articole de imbracaminte si modele care urmeaza sa fie cusute si puse in circulatie.

Imprimarea prin sublimare foloseste caldura presei de caldura pentru a face cerneala de pe hartia de transfer sa se imbine cu materialul care este dorit.

Mai intai, un design este imprimat pe hartie speciala numita si hartie de transfer. Cernelurile care sunt folosite se transforma in gaz atunci cand sunt aduse la o anumita temperatura, apoi se combina permanent cu  tesatura. Efectele sunt permanente si mai putin predispuse la decolorare, deoarece cerneala este incorporata in tesatura sau substrat.

Procesul este permanent si de aceea calitatea produsului finit este una foarte inalta. Caldura deschide porii tesaturii, apoi, odata cu presiunea aplicata, cerneala se raceste si revine la o forma solida fiind impregnate in tesatura materialului textil.

Rezultatul este o imagine permanenta, plina de culoare, care nu se va crapa, nu se va decoji. Procesul permite cernelii sa treaca de la un solid la un gaz fara a se transforma in lichid. Conversia este initiata de caldura si controlata de presiune.

Aceasta metoda de imprimare digitala rapida si eficienta este in crestere in special in sporturi care implica echipe . La Huzo.ro noi va oferim servicii de inalta calitate pentru producerea articolelor de imbracaminte pentru echipe sportive . Va invitam sa verificati site-ul nostru si sa ne completati formularul de comanda si unul dintre angajatii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Este foarte importanta sa achizitionati materiale de calitate pentru acest procedeu , de aceea noi la Huzo.ro vom fi mereu alaturi de dumneavoastra pe toata perioada procesului incepand de la momentul completarii formularului de comanda pana la primirea produsului finit.

Huzo.ro , punem mare accent pe calitate !

gazduire web gazduire website