Huzo.ro va prezinta istoria imprimantelor cu sublimare

In antichitate, oamenii foloseau frecvent timbre pentru a genera imagini tiparite. Sigiliile sferice formau amprente pe tabletele de lut prin rularea lor. Imprimarea a permis producerea in masa a materialelor de lectura, cum ar fi carti, ziare, reviste si alte publicatii. Ca urmare, alfabetizarea oamenilor s-a imbunatatit substantial. Imprimarea pe lemn, ca proces, nu a aparut pana la utilizarea pe scara larga a stampilelor. Tehnologia de imprimare textila prin sublimare  a aparut in China si este utilizata pe scara larga in Asia. 

Oamenii au folosit pentru prima data metoda de imprimare prin sublimare in Franta in 1957. Asa s-a descoperit ca aceste culori pot fi sublimate direct in tesatura .Din anii 1960 pana la mijlocul anilor 1970, productia in masa de foi de transfer a avansat substantial.

Laboratorul Jet Propulsion al NASA a dezvoltat mai tarziu imprimante cu sublimare. In acest demers, SUA a fost recunoscuta ca initiatorul sublimarii imaginii computerizate. Initial, milioane, iar mai apoi miliarde, de foi de transfer au fost vandute publicului larg, doar atunci cand au aparut cele mai procedee pentru sublimare pe materiale textile.

Imprimantele de sublimare folosesc frecvent coloranti de dispersie insolubili in apa in procesul lor de imprimare, cunoscuti si sub denumirea de coloranti densi. Cerneala de sublimare, atunci cand este incalzita se transforma intr-un gaz care este absorbit ulterior de tesatura. Se raceste si se intareste astfel incat  devine inseparabila de materialului textil. Deoarece nu exista un strat suplimentar deasupra, nu trebuie sa va faceti griji ca imaginea imprimata sa fie simtita diferit fata de restul materialului.

Desi este un procedeu care a fost inventat de foarte multa vreme, la Huzo.ro folosim cea mai inovativa tehnologie pentru a oferi clientilor nostri produse de inalta calitate.

Va invitam pe site-ul www.huzo.ro pentru a completa formularul de comanda si a va onora cererea.

HUZO.RO calitate mai presus de cantitate.

Creativ24
Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.
gazduire web gazduire website