Huzo.ro

Procesul de imprimare din cadrul companiei Huzo implica utilizarea unei imprimante de sublimare pentru a reproduce imaginile pe hartia de transfer de sublimare folosind cerneala de sublimare. Odata ce designul a fost imprimat pe aceasta hartie speciala, acesta este apoi plasat intr-o presa termica impreuna cu materialele textile pentru a transfera acel design pe material.

Transferul se face prin expunere la temperaturi extreme, de obicei intre 180 de grade Celsius.

In acest moment, materialul de transfer si cerneala se transforma din starea lor solida in gaz. Odata ce sunt in aceasta stare, vor patrunde apoi in toate fibrele materialului devenit una cu magerialul textile.

Caldura va fi apoi oprita si cerneala care a patruns in fibre va fi solidificata si blocata permanent in acele fibre textile.

Caldura elibereaza gazul din cerneala de sublimare si deschide porii materialelor in care este transferata imaginea. Odata ce atat caldura, cat si presiunea au fost eliberate, cerneala revine la starea sa solida si porii tesaturii se inchid, lasand cerneala prinsa in interior.Pe scurt, caldura este folosita pentru a aduce tesatura si cerneala impreuna .

Imprimarea prin sublimare ofera un efect permanent si mult mai putin probabil ca designeul sa se crape in comparatie cu alte metode de imprimare. La imprimarile normale, cerneala este pur si simplu stratificata deasupra tesaturii, dar cu imprimarea prin sublimare este infuzata in tesatura.

Metoda  de imprimare prin sublimare de la Huzo.ro este potrivita in mod excelent pentru produse in culori mai deschise sau alb, cum ar fi imbracamintea din polyester sau in crearea de echipamente sportive, lucru pentru care Huzo.ro este renumita astazi.

Pentru modelele care necesita sloganuri, imprimarea directa pe imbracaminte este o optiune mai potrivita. Daca aveti nevoie doar de un singur logo, atunci Huzo este o solutie de imprimare mult mai rentabila decat alti competitor.

Huzo , punem accent pe calitate indiferent de proiect ! Va invitam sa completati formularul de comanda si unul dintre operatorii nostri va lua imediat legatura cu dumneavoastra !

gazduire web gazduire website