Huzo si imprimarea prin sublimare

Imprimarea camasilor prin sublimare este un proces specific de imprimare prin impregnarea cernelii direct in tesutul materialului pe care trebuie imprimat design-ul dorit dar mai intai care implica imprimarea pe o coala speciala de hartie, apoi transferul acelei imagini pe alt material ,cerneala este apoi incalzita pana cand se integreaza in tesatura.

Procesul de imprimare a merialelor textile prin sublimare costa mai putin decat alte metode si dureaza mai mult si nu se va crapa sau decoji in timp, ca si alte metode de imprimare a materialelor textile.

Cea mai importanta diferenta intre transferul de caldura si sublimare este ca, prin sublimare, doar cerneala este transferata pe material.In procesul de transfer de caldura, exista de obicei un strat de transfer care va fi transferat si pe material.

Pentru cele mai bune rezultate de sublimare, este cel mai bine utilizat cu materiale din poliester.Poate fi folosita cu o gama larga de materiale care au un strat de polimer specializat,In unele cazuri, este posibil sa se foloseasca si sublimarea pe sticla, dar trebuie sa fie sticla normala care a fost tratata si pregatita corect cu un spray de specialitate.

Deoarece sublimarea este in esenta un proces de vopsire, obtineti cele mai bune rezultate atunci cand tesaturile sunt fie albe, fie deschise la culoare. Daca doriti sa imprimati pe un materiale textile negre sau materiale textile de culori inchise, atunci ar fi mai bine sa utilizati o solutie de imprimare digitala.

Cu cat volumul este mai mare, cu atat va fi mai rentabil pentru imprimare. Deoarece sublimarea vopselei necesita putin mai putin timp, este solutia cea mai practica pentru comenzile mai mari. Majoritatea imprimantelor vor avea o cantitate minima de comanda si pentru serviciile lor de serigrafie.

La www.huzo.ro va oferim servicii complete pentru realizarea tinutelor sportive pentru football , basket sau alte sporturi de echipa .

Va invitam pe site-ul nostru www.huzo.ro pentru a complete formularul de comanda si unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra .

gazduire web gazduire website