Imprimarea prin sublimare de la Huzo.ro

Imprimarea prin sublimare de la Huzo.ro

Datorita modului in care cerneala patrunde in fibrele de poliester atunci cand este sublimata, pastrarea culorii sublimarii vopselei poate dura cu usurinta pana la 10 ani , aceasta este calitatea serviciilor pe care Huzo.ro vi le pune la dispozitie! Si pentru ca vopseaua este transferata in tesatura mai degraba decat pe ea, imprimarea nu se va crapa niciodata .

Desigur, sublimarea are limitele ei si functioneaza bine doar atunci cand se foloseste polyester.

In comparatie cu alte metode de imprimare, sublimarea vopselei nu obstructioneaza fluxul de aer si nici proprietatile de absorbtie a umezelii ale tesaturii din poliester, deoarece nu este un strat de vopsea peste material. Sublimarea este un procedeu prin care colorantul devine una cu fibra . Daca esti interesat sa incepi un brand de imbracaminte, costume pentru maratoane, curse de ciclism sau triatlonuri, sublimarea vopselei este cea mai buna alegere.

Sublimarea este o metoda fantastica de imprimare care iti permite sa evidentiezi sponsorii evenimentelor tale sau designul creativ al marcilor tale de imbracaminte sport, pastrand in acelasi timp respirabilitatea deplina a imbracamintei.

Pentru ca vopseaua se afla in fibre si nu pe suprafata acestora, nu veti simti ca porti ceva pe tricou. Din acelasi motiv, imprimeurile prin sublimare nu vor face ca hainele tale sa devina lipicioase, deci purtatorii vor beneficia de mai mult confort .

Exista mai multe motive pentru care sa alegeti Huzo.ro. Unul dintre aceste motive este ca la Huzo folosim cele mai calitative materiale, pentru a obtine cele mai bune produse si alt motiv este faptul ca termenul limita pentru realziarea proiectului este mereu o prioritate. Dupa cum am spus mai devreme, sublimarea vopselei foloseste cernelurile de sublimare, ceea ce inseamna ca imprimeurile vor fi de o calitate superioada fata de metodele standard de imprimare.

Daca aveti un proiect care consta in crearea articolelor vestimentare pentru echipe de dans sau alte sporturi in echipa va invitam pe site-ul nostru www.huzo.ro sa completati formularul de comanda si unul  dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra !

gazduire web gazduire website