Imprimarea prin sublimare , o noua metoda de productie in masa a articolelor personalizate

Imprimarea prin sublimare este transferul de coloranti specifici pe o foaie de transfer in materiale textile sau alte materiale compatibile prin presa de caldura . Cerneala se contopeste cu tesatura, cana, geanta, husa pentru telefon  si creeaza un design prin imbinare atunci cand se aplica temperaturi ridicate.

Culoarile care sunt transferate prin caldura sunt permanente. De asemenea, nu exista crapare sau decojire a design-ului,Nu exista o iesire in relief  a transferurilor de sublimare, deoarece  se imbina  in suprafata  materialului.

Procesul de imprimare prin sublimare, este diferit de tiparirea serigrafica, produsul final al unei serigrafii va avea vopsea deasupra camasii si nu va fi infuzat.

Imi place Infusible Ink pentru cani si alte proiecte, dar poti decupa imagini doar din anumite culori si nu poti folosi fotografii sau modele multicolore specifice.

Cand vine vorba de tesaturi sau genti, puteti folosi majoritatea materialelor din poliester de culoare deschisa sau materiale cu poliester ridicat s. Cu cat materialul are un procentaj de poliester mai mare, cu atat cerneala va iesi mai stralucitoare si mai calitativa.

Din pacate nu puteti folosi orice imprimata ,  puteti folosi doar imprimanta cu jet de cerneala de sublimare. Veti avea nevoie de coloranti speciali pentru a imprima pe hartia de  transfer si nu toate imprimantele sunt compatibile cu acest gen de proces.

Daca aveti un proiect care consta in crearea de tinute sportive , dansuri sau alte activitati in echipe va invitam pe site-ul nostru www.huzo.ro pentru a completa  formularul de comanda si veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul dintre designerii nostri !

gazduire web gazduire website