„În afară de arhitectură, sunt pasionat și de…”

[ad_1]

Alex Gavrilescu de la „Visuri la cheie”, emisiunea de la Pro Tv, cântă în timpul liber. Acesta are mai multe pasiuni, printre care și muzica.

Alex Gavrilescu de la „Visuri la cheie”, emisiunea de la Pro Tv, are mai multe pasiuni. În afară de munca pe șantiere, spunem, în timpul liber, acesta se relaxează cântând sau desenând, două dintre hobby-urile lui.

Alex Gavrilescu de la „Visuri la cheie”: „Nu fac rabat nici de la pasiunile și plăcerile personale, precum ar fi muzica, desenul, modelajul”

Alex, ați început filmările de câteva luni. Cum e atmosfera în sezonul 10 Visuri la cheie?

Totul merge ca pe roate, atmosfera este favorabilă întregii echipe. Suntem cu mai multă energie acum, mult mai multă comunicare între noi. Pot spune că ne-am facut rodajul și suntem în al 3-lea sezon în formula asta și ne-a împrietenit timpul bine de tot.

Cum te înțelegi cu celelalte trei colege? Echipa voastră este deja sudată, nefiind oameni noi în acest sezon.

Ne înțelegem bine, mai o glumă, mai un sfat și o părere, mai o poveste, încă ne descoperim.

Cum arată o zi din viața ta când nu ești pe șantier, la filmări?

La fel de încărcată că sunt în alte șantiere, dar nu fac rabat nici de la pasiunile și plăcerile personale, precum ar fi muzica, desenul, modelajul, ce e drept la o scară mică momentan din lipsa atelierului, cântatul și plimbările pe motor.

„Pasiunile mele strâns legate de domeniul artistic, arhitectura, arta plastică, sculptura și muzica sunt domenii ce mă fac extrem de prezent”

În afară de arhitectură, ești pasionat de muzică. Când ai descoperit că ai voce? Și cât de des îți faci timp pentru această pasiune?

Ei bine, nu știu dacă am voce sau nu, asta decide cine ascultă. Stiu doar că mă simt foarte bine și îmi place mult să cânt, experimentez chitara și vocea. Dar îl consider un loc de joacă. Cânt mereu în mașină, merg pe la prieteni în studio-uri și mă distrez cu vocea, experimentez și descopăr.

Pasiunile mele strâns legate de domeniul artistic, arhitectura, arta plastică, sculptura și muzica sunt domenii ce mă fac extrem de prezent și prezentul este timpul meu preferat. Da, îmi place să mă gândesc și la ce a trecut și să visez la ce are să vină, însă cel mai mult îmi place prezentul.

Actul creativ în orice domeniu, eu îl consider un act meditativ ce, inevitabil, te aduce aici și acum.

Ce planuri are Alex Gavrilescu pentru această vară?

Ce planuri de vacanță ai în această vară?

Păi deja am început să profit de vară și vacanțe, de ziua mea am fost la concert Red Hot Chilli Peppers, trupă pe care o ascult încă din copilărie și sunt mare fan. Sunt extrem de fericit că a fost al 2 lea an consecutiv, tot de ziua mea să îi văd.

Urmează tot un concert cu o trupă de care spuneam acum câțiva ani că o să ajungă proiect internațional și sunt foarte talentați, și anume Maneskin, și mai am câteva vacanțe programate de relaxare: mare, munte și câteva drumeții în gașca de motocicliști. Pot spune că am o vară plină.

Sursa foto: Pro Tv

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website