Ioana Ginghină, dezvăluiri dureroase din familia ei. Are o soră pe care nu a întâlnit-o niciodată!

[ad_1]

Multă lume știa că Ioana Ginghină are doar o soră, însă, în realitate, familia ei este mai numeroasă decât se credea. Trist este faptul că nici măcar ea nu-i cunoaște deloc, sau foarte bine, pe ceilalți frati vitregi!

Viața Ioanei Ginghină a fost presată cu multe obstacole. Iar cel mai greu dintre ele a fost divorțul de Alexandru Papadopol. Timpul a vindecat rănile, iar actrița și-a refăcut viața alături de un bărbat care îi oferă tot ce are nevoie. Și chiar se vede căsătorită cu el!

O altă durere o macină însă, pe actrița, și nu-i găsește rezolvare. Ea a aflat întâmplător că familia ei este mai mare decât credea, pentru că tatăl ei s-a dovedit a fi un mare crai.

În podcastul lui Cătălin Măruță, Ioana a mărturisit că mai are doi frați vitregi. Însă doar cu unul dintre ei s-a cunoscut.

Ioana Ginghină: ”Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd…”

Țin legătura cu el, el e mai mare cu 8 ani decât mine și vorbim pe social media. Ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el. Despre soră nu știam, am aflat mai târziu”, a mărturisit ea.

Vedeta și-a amintit că a existat un moment în care ar fi putut să-și cunoască sora, doar că soarta nu le-a ajutat.

La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă. Nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu am oprit”, a mai povestit Ioana.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website