Ioana Tufaru, operată de urgență! Cum se simte acum + Câți bani dă lunar pe medicamente

[ad_1]

Ioana Tufaru s-a operat de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. Fiica Andei Călugăreanu nu a ajuns din această cauză la cimitir, acolo unde își pomenea mama în fiecare an de Sfânta Maria.

Ciao.ro a vorbit cu Ioana Tufaru și a aflat în exclusivitate despre ce operație este vorba, ce probleme financiare are, dar și cum se simte acum.

Ioana, în fiecare an de Sfânta Maria mergeai la mormânt la mama ta. Împărțeai pachete. Anul acesta nu ai fost. Ce s a întâmplat?

Da, așa este mergeam în fiecare an. Anul acesta din păcate nu am ajuns din cauza unor probleme de sănătate, o operație de hernie ombilică pe care am suferit-o în urmă cu două săptămâni și încă sunt în recuperare. S-au împlinit 31 de ani de la decesul mamei! Mi-e dor de ea în fiecare zi! Voi face tot posibilul să ajung și la cimitir poate săptămână viitoare.

Ioana Tufaru, operată de urgență!

Spuneai că ai cheltuit bani pe medicamente. Ce probleme de sănătate ai?

Da! După operație (orice fel de operație) se face un tratament cu injecții de anticoagulare și doamna doctor a vrut să fac și 10 zile de antibiotic să fim sigure că nu se infectează sau ceva.

Despre ce operație este vorba? Ce s-a întâmplat?

Este vorba de o operatie de hernie ombilicală (acea umflătură care se face lângă buric). O aveam demult, nu i-am dat importanță până a început să crească și devenise operabilă! M-am operat pe 24 iulie la spitalul Floreasca. A fost tot de urgență.

Câți bani dă lunar pe medicamente

Cum te simți acum? Ce indicații ai de la medic?

Mă simt foarte bine medical, doar că sunt în perioada de recuperare, nu am voie să fac efort și mai ales să car (ridic) greutăți. Cam 2-3 luni până se vindecă complet și trece pericolul!

Cât vă costă lunar medicamentele pe tine și pe Ionuț?

Lunar doar pentru Ionuț trebuie tratament. Eu gata am luat doar post-operator! Ale lui Ionuț costă în jur de 100 de lei pe lună daca sunt compensate, dacă nu costa cam dublu și un pic! În general le iau compensate!

Apropo, Ionuț cum se mai simte?

Starea lui este stabilă, doar că aceste fibrilații (gheară la inimă), apar așa din senin, simte așa că-l strânge la inimă și se sufocă nu poate respira. Dar aceste stări nu sunt permanente din cauza tratamentului, dacă nu ia tratamentul zilnic, le poate face și de 2-3 ori pe zi. Cu medicamente le ține în frâu cum se zice.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website