“Îți jur! Pur și simplu e…”


Cum se întreține Dan Bittman la 61 de ani! Artistul de la Holograf ne-a oferit un interviu exclusiv în weekend, la Forza ZU!

Cum se întreține Dan Bittman la 61 de ani! Artistul a făcut senzație pe scena Forza ZU, pe 9 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov!

Trupa Holograf s-a numărat printre cei care au susținut concert la cea de-a 10-a ediție Forza ZU organizată de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, împreună cu colegii lor. Piața Sfatului din Brașov a fost plină ochi de românii care au așteptat evenimentul. Forza ZU a fost reluat după o pauză de 4 ani.

Ce secret are Dan Bittman la 61 de ani?

Printre artiștii care au urcat pe scenă Forza ZU s-au numărat Mario Fresh, Delia, Andra, Loredana, Andia, Jo, Juno, Misha Miller, Connect-R, Carla’s Dreams, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Irina Rimes, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Theo Rose, ASIA.

La apariția lui Dan Bittman pe scenă, admiratoarele erau în delir. În culise, unele se întrebau care este secretul lui de nu i se văd anii pe chip.

Reporterii CIAO.RO au stat de vorbă cu solistul, imediat după ce a coborât de pe scena Forza ZU. Iată ce ne-a declarat.

Ce înseamnă Forza ZU pentru tine?

O forță nu se vede. E o nebunie! Au venit zeci de mii de oameni. Adevărul este că băieții de la ZU ne invită tot timpul și e o onoare pentru noi să fim an de an sau de câte ori putem.

Cred am lipsit într-un an în care noi eram plecați, aveam nu știu ce spectacol undeva și nu am putut să venim, dar altfel invitația, sincer, e an de an. Și mulțumim din suflet că se pare că lumea nu ne-a uitat. Mă bucur că tânăra generație află de noi și ne ascultă, și sunt cu noi.

Ce ai făcut vara asta? Ai muncit sau ai ținut-o într-o vacanță?

N-am prea avut vacanță așa cum mi-aș fi dorit eu. Edy, colegul meu a avut, fir ar să fie. Sunt invidios pe el. Nu știu de câte ori a fost în Skiathos, dar, în fine. Eu am fugit între București și mare, că avea fiul meu cel mic, un cantonament de volei acolo. M-am mai dus așa puțin, pe la munte, pe la mare, dar foarte puțin.

Câteva zile și fuga înapoi. Din păcate, n-am avut așa o perioadă, să zic, băi stau o săptămână sau 2 și îmi încarc bateriile, dar… merge. Incă merge. Am avut mult de lucru, e adevărat și nu știu așa s-au succes evenimentele încât nu am putut să fiu așa cum am și dorit eu.

Dan Bittman, show la Forza ZU! Cum se întreține artistul la 61 de ani?

Ce secret ai de nu se văd anii e chipul tău? Sincer, ai apelat la intervenții, proceduri estetice?

Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi.

Nici tratamente faciale?

Nu. Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel înroșesc, așa pe față. Și asta-i tot.

Parcă nu-mi vine cred nu-ți faci tu niciun tratament la față

Pe cuvântul meu. Îți jur, întreabă pe cine vrei.

„Mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00″

Ai o dietă echilibrată?

De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai multe mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o.

A venit toamna, bănuiesc se anunță și multe proiecte, muncă. Îți place acest anotimp?

Toamna tare frumoasă. Chiar avem parte de o toamnă foarte frumoasă. Și avem an de an, lumea zice că se schimbă clima, eu nu văd așa, eu văd că e toamnă de toamnă. Suntem la Brașov, suntem peste tot, avem parte de toate frunzele astea frumoase, aurii, și așa mai departe.

Eu mă bucur de toamnă, deși cel mai frumos anotimp pentru mine e primăvara, eu acolo încep să trăiesc, da.

Foto: Facebook Radio ZU / Arhiva Ciao.ro

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……
Source link

gazduire web gazduire website