Îți mai aduci aminte de Cătălina Toma, „Regina R&B”, care cânta cu BUG Mafia? Cum arată și cu ce se ocupă acum

[ad_1]

De când s-a mutat în America, artista Cătălina Toma nu a renunțat deloc la muzică, din contră! Arta și muzica fac parte din sufletul ei și o împlinesc, dar pe lângă acestea, cea care a fost numită la începuturi Regina R&B-ului în România, cochetează și cu domeniul de real estate și se pare că o face bine.

În același timp, Cătălina Toma visează să devină și producător de film, îi duce dorul mamei sale și își dorește să evolueze cât mai mult din toate punctele de vedere. Dacă regretă sau nu faptul că nu a avut până acum copii, Cătălina Toma a dat un răspuns negativ!

Cătălina, știu că faci muzică multă și imobiliare în America, dar mergi și la castinguri acolo, îți dorești să joci și în filme? 

Da, mi-ar plăcea să joc în filme și poate într-o zi, am să mi le produc singură. Nu merg la castinguri din teama de a nu fi hărțuită. Procedura este dubioasă. Cine are nevoie de ceva unic pentru un rol, mă poate căuta. Odată cineva mi-a sugerat să merg la un “casting” și să port perucă. Am întrebat despre ce rol este vorba.

Mi s-a răspuns: “Clientul nu întreabă doar face”… am întrerupt totul!

Îți mai aduci aminte de Cătălina Toma, „Regina R&B”, care cânta cu BUG Mafia

Mă dezgustă tupeul unora care fac abuz de putere, crezând că pot obține orice de la oamenii valoroși.

Puțini înțeleg un talent nuanțat care are pachetul total. Dacă aș fi un “director’’ de film aș construi un rol în jurul artistului Cătălina și aș profita de trăsăturile unice, și de personalitate, nu le-aș neutraliza cu peruci și alte prostii. Pentru rolurile normale, au acces deja la actori care se pot transforma în orice.

Ai fost discriminată pe criterii de vârstă? 

Da! Nu cred În conceptul vârstei, cred în competență și talent. Cred că oamenii ar trebui să fie judecați după caracter și contribuția lor în societate, nu după look sau un număr. Bărbații nu sunt niciodată judecați așa.

Ai o durere în suflet din 2021, de când ți-ai pierdut mama și te macină! Ți-a apărut în vise de atunci? Simți că te ocrotește mereu?

Simt că îmi pierd mințile în primul rând, dar știu că trebuie să mă concentrez și să merg mai departe. O visez uneori. Cred că mă protejează prin simboluri și mesaje.

A fost un om cu putere spirituală. Cât a mers mama pe drumul vieții, foarte puțini au înțeles de fapt ce fel de om a fost. A meritat mult mai mult de la viață și de la cei din jur.

De ce nu are copii

Regreți faptul că nu ai copii? 

Nu! Iubesc copiii! Aș crea un lider. Din păcate, societate bolnavă și toxică în care trăim, nu e potrivită pentru nici o ființă. Am copii muzicali.

Ce îți mai doreșți de acum încolo pentru tine?

Îmi doresc să evoluez cât mai mult, să am puterea de a trece peste mizerii și să fac tot ce îmi place.

Cu cine mai ții legătura din țară? Foști colegi de breaslă din muzică, prieteni?

Nu țin legătura decât cu foarte puțini. Îi roade invidia prea mult ca să țină legătura.

Mai degrabă țin legătura cu fanii pe Facebook, Instagram și TikTok, care îmi sunt dragi și chiar dacă nu ne cunoaștem personal, aceștia sunt mai autentici decât majoritatea “prietenilor” din trecut la un loc.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website