Îți mai amintești de serialul Clona? În telenovelă erau tată și fiică, iar în realitate sunt iubiți. Cum arată acum, în 2023, Mel și Lucas

[ad_1]

Îți mai amintești de serialul Clona? În telenovelă erau tată și fiică, iar în realitate sunt iubiți. Cum arată acum, în 2023, Mel și Lucas. 

Au trecut peste 20 de ani de când telenovela Clona făcea ravagii pe micile ecrane cu povestea de dragoste dintre Jade şi Lucas, o iubire ce sfida barierele timpului şi ale culturii şi pe care cu greu o vom putea uita. Ei bine, iată că viaţa bate filmul şi ceea ce s-a petrecut dincolo de camerele de filmat a devenit cu adevărat răsunător.

În telenovelă erau tată și fiică, iar în realitate sunt iubiți

Cu siguranţă ne-o amintim pe Mel, fiica lui Lucas, personajul principal interpretat memorabil (în dublu rol) de actorul Murilo Benicio. Mel era o adolescenta rebelă, uşor antipatică şi egoistă. Însă în realitate, Debora Falabella, actriţa care a jucat-o, nu are nimic în comun cu personajul său.

Debora Falabella are astăzi 44 de ani, este mamă şi are o relaţie întocmai cu Murilo Benicio, 52 de ani, cel care în telenovelă îi era tată.

Cum a început povestea de iubire

Povestea lor de iubire nu a început nici pe departe pe platourile de filmare pentru Clona, ci a luat naştere mulţi ani mai târziu, atunci când filmau împreună pentru telenovela Avenida Brasil.

Imediat după terminarea filmărilor la Clona, actorii Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format în mod oficial un cuplu, iar în 2005 au devenit părinții unui băiețel pe nume Piedro. Doi ani mai târziu protagoniștii din telenovela Clona se despărțeau.

Murilo Benicio mai are un băiat în vârstă de 21 de ani, pe nume Antonio, din căsătoria de doar 1 an cu actrița Alessandra Negrini, finalizată în 1999.

Giovanna Antonelli a interpetat-o pe Jade

În România, Giovanna Antonelli a devenit cunoscută datorită rolului din „Clona”. Însă, Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actrițe din Brazilia și o remarcabilă producătoare și prezentatoare de televiziune.

Pentru a face performanță în rolul lui Jade, actrița a practicat dansul din buric în fiecare zi timp de două luni. Giovanna Antonelli a apărut pentru prima dată la TV la vârsta de 14 ani, în calitate de co-gazdă pentru show-ul „Clube da Crianca”.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website