„Îți mulțumesc Elena că m-ai ales să-ți fiu mamă”

[ad_1]

Fiica Loredanei Groza a împlinit 25 de ani. Elena s-a transformat într-o tânără superbă, iar pe măsură ce s-a maturizat, trăsăturile moștenite de la mama ei au devenit tot mai pronunțate. Îndrăgita artistă are o relație apropiată cu Elena, unicul ei copil, ca două prietene și obișnuiesc să petreacă mult timp împreună.

În ziua de 14 iulie, Loredana Groza i-a făcut fiicei sale și o urare publică, pe contul ei de Instagram, acolo unde a încercat să exprime în cuvinte emoțiile simțite în ultimii 25 de ani, de când a devenit mamă, scrie demamici.ro.

„Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă a fost ieri…

Îți mulțumesc Elena că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens vieții, îți mulțumesc pentru toată bucuria, tandrețea și dragostea pe care mi le dăruiești în fiecare zi mie și tuturor celor din jur! Îți doresc să-ți trăiești visele cu bucurie și fericire!🙌🏼

La Mulți Ani!!!!!
Te iubesc, Mami ❤️”, a transmis Loredana Groza.

Cum arată mama Loredanei Groza. Loredana Groza și-a sărbătorit mama. Femeia care i-a dat viață a împlinit 77 de ani și arată extraordinar de bine. Artista a postat câteva fotografii de la ziua mamei ei.

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. O știe o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu cum arată mama vedete. Loredana a fost destul de discretă atunci când a venit vorba despre familia sa. În urmă cu ceva timp, vedeta a făcut publică o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viață.

„La Mulți Ani Mama!!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Să fie cu noroc și sănătate!! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață! În poză asta suntem în ograda bunicilor mei, la Cabesti, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă muncă de mică! Îți mulțumesc Mama! Te iubesc -Lori”, a scris Loredana Groza în dreptul unei imagini în care își îmbrățișează mama.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website