Iulia Albu, ochelari de 5000 de euro, la Fashion Week Milano!

[ad_1]

Iulia Albu, ochelari de 5000 de euro, la Fashion Week Milano!

Iulia Albu, ochelari de 5000 de euro, la Fashion Week Milano! Vedeta a făcut furori, ca de obicei, cu apariția sa, iar fotografii prezenți la spectacol s-au înghesuit să o surprindă în imagini.

Iulia Albu se află, în această perioadă, la Fashion Week Milano, unde a făcut senzație cu cei mai scumpi ochelari din lume, de 5000 de euro, creați cu aur, metale prețioase și buffalo horn, fabricați în Japoni

Iulia Albu a purtat ochelari fabricați cu aur și metale prețioase

Iulia Albu, ochelari de 5000 de euro

S-au fabricat numai 500 de astfel de perechi în lume, iar fashion editorul este unul dintre norocoșii care au avut ocazia să poarte pe nas o astfel de bijuterie. Brad Pitt și Beyonce se număra și ei printre cei care poartă acest model de ochelari speciali, ei fiind cei mai exclusiviști existenți la ora asta în lume, și al cărui design a durat 4 ani.

Iulia Albu: „Milano este în sine un spectacol”

“Milano este în sine un spectacol, iar eu revin în fiecare an cu plăcere aici. Anul acesta am participat la câteva show-uri, însă cel mai mare spectacol în Milano este spectacolul străzii, iar ținutele pe care oamenii din toată lumea le poartă în această perioadă sunt un spectacol în sine.

Ținutele mele pentru acest Fashion Week au conținut atât piese create de mine, cât și piese ale unor case celebre. Pentru majoritatea show-urilor am ales să port același model de ochelari, este vorba despre un model dintr-o colecție super selectă care se regăsește și în cea mai recunoscută galerie cu branduri de lux din București”, a declarat Iulia Albu pentru CIAO.ro.

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website