Joe Biden l-ar fi înjurat, în privat, pe Benjamin Netanyahu: ‘Bad f***g guy!’ (Presă)

Președintele SUA, Joe Biden, este „profund suspicios” față de premierul israelian Benjamin Netanyahu și s-a referit la el în conversații private cu expresia „bad f**king guy”, potrivit unor surse, relatează Politico. Cu toate acestea, Casa Albă a negat ferm aceste afirmații.

Purtătorul de cuvânt al lui Joe Biden, Andrew Bates, a spus că „Președintele nu a spus așa ceva și nici nu ar face-o”, a relatat Politico. El a mai adăugat, că cei doi lideri au „o relație de zeci de ani care este respectuoasă în public și în privat”.

Totuși, mass media din SUA arată că Joe Biden se teme că premierul israelian Netanyahu abia așteaptă să împingă SUA într-un război mai amplu în Orientul Mijlociu. Motivele din spatele acestui lucru ar fi asigurarea furnizării de armament american și a unei finanțări consistente pentru Israel.

Administrația Biden s-a angajat să întreprindă mai multe atacuri împotriva forțelor Iranului și a reprezentanților săi din Orientul Mijlociu, după trei zile consecutive cu zeci de atacuri aeriene în regiune. Aceste lovituri sunt o urmare a atacului asupra bazei americane din Iordania.Sursa

gazduire web gazduire website