”L-am iubit foarte mult. Dacă s-ar despărți…”

[ad_1]

Oana Zăvoranu a dezvăluit tot despre despărțirea de Pepe, dar și ce simte acum pentru el, la 12 ani de la divorț. Bruneta a dorit să facă lumină în cazul sentimentelor pentru artist.

Oana Zăvoranu nu a ezitat și a spus clar că în timpul mariajului, sentimentele ei de iubire pentru Pepe au fost foarte mari.

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

Oana Zăvoranu, adevărul despre relația cu Pepe

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întuneca și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?‘, a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

”L-am iubit foarte mult. Dacă s-ar despărți…”

Vedeta a recunoscut că sentimentele pentru Pepe s-au dus în ultimele luni de relația, iar ea s-a îndrăgostit pe atunci de un alt bărbat, astfel că au ajuns să se separe, însă cu mare scandal.

Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se  poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.’, a mai spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se despart? Aceasta este întrebarea de pe buzele fanilor cuplului.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au intrat în atenția fanilor în ultima perioadă și nu într-un mod bun. Se pare că, soțul vedetei ar fi rămas peste noapte la o altă femeie.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se despart?

În presă, au apărut imagini cu Alex Ashraf care ia masa la un restaurant din Capitală cu o femeie misterioasă. Cei doi sunt însoțiți și de un alt prieten. Însă, soțul Oanei a rămas să petreacă noaptea la doamna cu pricina. A doua zi de dimineață, el ar fi ieșit să plimbe și cățeii acesteia.

La scurt timp după această întâmplare, Oana Zăvoranu a postat pe rețelele de socializare și un mesaj. Vedeta a pus o fotografie cu ea. Așadar, Oana le cerea fanilor să creadă doar ce spune ea și mai jos i-a lăsat și o declarație de dragoste soțului.

„Vă pup și vă iubesc. Și să nu mă credeți decât pe mine”, a transmis bruneta.

Mesajul a continuat cu o declarație de dragoste pentru soțul său: „Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Doar noi doi”

Ce spunea Oana Zăvoranu despre soțul ei și despre un eventual copil împreună în 2021

Ești o femeie căsătorită! Primești însă mesaje și propuneri indecente de la diverse persoane care te admiră?

Primesc mesaje de la bărbați dar nu indecente, de admirație sau dragoste, pentru că bărbații știu exact cui se adresează și cum te abordează în funcție de ceea ce ești. Eu nu am fost prin “Dubai” decât pe cașcavalul meu, nu pe ‘iahturi’ și atunci și abordările sunt diferite! Dar îmi iubesc soțul și nu le iau decât ca o alintătură sau o confirmare a faptului că sunt o femeie dorită și curtată și atât!

S-a scris recent că tu și Alex lucrați la un copil. Așa e? Cine își dorește cel mai tare un moștenitor? Tu sau el?

Da, lucrăm! Amândoi vrem un copil! La mine a fost mai greu să vreau asta pentru că eu încă mă simt copilul în casă și în general. Dacă o să vrea și Dumnezeu o să avem și un băiat. Să fie șmecher, ca mama lui!

Dacă nu se va întâmpla să rămâi însărcinată pe cale naturală, ai lua în considerare și varianta fertilizării in vitro sau a adopției?

Am luat în considerare toate variantele, și natural și vitro și mamă surogat. Vom vedea acum ce-o fi să fie, dar băiat să fie!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website