„L-am plăcut din prima, după care eu am rămas gravidă”

[ad_1]

Cabral a lăsat-o însărcinată, apoi s-au despărțit! Fosta soție a spus tot adevărul despre căsătorie, dar și despre divorț.

Luna Ibacka, fosta soție a lui Cabral Ibacka, a povestit într-un interviu mai vechi cum au fost începuturile relației cu omul de teleiziune. Se pare că, cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și a fost dragoste la prima vedere.

”Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta. S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost tot.”, spunea Luana Ibacka în noiembrie 2018.

Cabral a lăsat-o însărcinată, apoi s-au despărțit!

Mai mult, fosta soție a vorbit și despre episodul divorțului. Luana a declarat că trăia într-o minciună și și-a dat seama că trebuie să plece și fiecare să își vadă de viața lui.

”Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm. M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el. Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos. Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc”, a mai spus Luana.

Cabral Ibacka a vorbit de puține ori despre părinții lui. Mama este româncă, iar tatăl din Congo. Cei doi s-au cunoscut în România, însă relația nu a mers după ce s-a născut prezentatorul TV.

Cabral este cunoscut și iubit de toți românii. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu povestea copilăriei lui, dar și cine sunt părinții care l-au adus pe lume. Prezentatorul TV a vorbit de puține ori despre familia lui, însă de curând și-a prezentat mama în mediul online.

Cine este mama vedetei TV

Pe numele ei Argentina Boldea, mama vedetei TV este o persoană căreia nu îi place să apară în spațiul public și este foarte retrasă. Argentina și fiul său, Cabral, au o relație specială, dar la fel de bine se înțelege și cu nora ei, Andreea Ibacka. Anul acesta, cu ocazia aniversării a 70 de ani, vedeta TV i-a pregătit mamei sale un tort și a postat pe rețelele de socializare reacția femeii. Argentina a fost foarte emoționată de cadoul primit și a afișat un zâmbet larg. Citește tot articolul aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website