„La 14 ani tatăl meu mi-a făcut cadou un vibrator”

[ad_1]

Oana Lis face mărturisiri pline de sinceritate într-o discuție cu Florentina Fântânaru în cadrul podcastului „Intervievista” „ ajunsesem să am 30 de atacuri de panică pe zi și în fiecare seară ajungem la Spitalul Floreasca acuzând diverse simptome, inclusiv fizice”.

Drumul Oanei Lis spre acceptarea faptului că suferă de atacuri de panică a fost greu, dar și revelator, pentru că „eu credeam că sunt fericită” însă „atacul de panică nu ține cont de religie, sex, IQ sau stare socială ci este un dezechilibru care ne arată ca ceva nu este in regulă” din punct de vedere emoțional iar soluția este „conștientizarea și acceptarea problemei, aduce rezolvarea”.

Oana Lis, declarații greu de digerat din copilărie

Lipsa relației cu mama și-a pus puternic amprenta asupra Oanei „cu mama am stat foarte puțin, de la două săptămâni m-a crescut bunica, iar copilul meu interior nu a avut parte de iubirea mamei, declarațiile, îmbrățișările” vitale în creșterea echilibrata a unui copil.

Relația disfuncțională cu tatăl ei și-a pus puternic amprenta asupra Oanei „tata m-a terorizat pe mine și pe mama, era violent, agresiv, manipulator” , „la 14 ani tatăl meu mi-a făcut cadou un vibrator”.

Relația cu Viorel Lis a început tocmai pentru a scăpa de influența tatălui „ De aceea mi-am căutat un bărbat puternic, nu pentru bani. Viorel Lis avea putere și așa putem să scap de sub dominația malefică a tatălui meu”. Psiholog de profesie, Oana Lis consideră că oamenii au cele mai multe răni „din familie”, iar „a ierta este un proces interior care vine în timp”, după analiză și acceptare.

Relația dintre Oana și Viorel Lis a fost o lungă perioadă subiect de controversă, însă rezistența cuplului a fost demonstrată în timp. Greutățile prin care au trecut (descoperirea epilepsiei, boala de care suferă Viorel) au întărit cuplu făcând-o pe Oana să declare că „nu am abandonat total ideea de a fii mamă”. 

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website