„La mulți ani, mândria mea”

[ad_1]

Augustin Viziru are o frumusețe de fetiță! Maria a împlinit deja 3 ani. Augustin Viziru se bucură la vârsta de 43 de ani din plin de viața lui de tătic. Actorul și partenera lui, Oana, au împreună o minunăție de fetiță.

Micuța Maria a împlinit vârsta de 3 ani – cum altfel, dacă nu, alături de părinții ei care o iubesc atât de mult. Augustin Viziru este mândru foc de fetița lui. Micuța Maria este o frumusețe de fetiță! Blondă și cu ochi albaștri, fetița i-a cucerit pe internauți în postările făcute de tatăl ei pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, mândria mea!”, a scris Augustin Viziru de ziua de naștere a fetiței sale.

Augustin Viziru, un tătic și un partener devotat. Își hrănea fetița cu biberonul, cât timp mama copilului se odihnea

Augustin Viziru a fost un tată implicat încă din primele zile de viață ale micuței Maria. Nu doar cu fetița lui, dar și cu partenera lui de viață.

Și-a privit iubita cu multă admirație după fiecare noapte nedormită și i-a promis că va face tot ce îi stă în putință astfel încât să nu își facă griji pentru nimic și să se poată ocupa liniștită de copilul lor. Nu de puține ori, actorul și-a legănat fetița în brațe, în primele luni de viață, și a hrănit-o cu biberonul, astfel încât mama să aibă și ea un moment de respiro, scrie demamici.ro.

E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis: „Cheam-o pe mama ta să te ajute”. Și a zis nu, nu. E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun.

Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului. În rest să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie”, povestea actorul într-un interviu mai vechi.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website