„Lia e cea mai bună prietenă. O cunosc de când a ieșit din spital”

[ad_1]

Vlad, fiul de 9 ani al Danei Rogoz, a scris o compunere adorabilă despre surioara lui mai mică, Lia. Mămica Dana Rogoz a fost emoționată de cuvintele pe care băiețelul ei le-a scris, cu inima deschisă, despre micuța Lia și a împărtășit textul cu toți cei care o urmăresc în online.

Legătura specială dintre cei doi frați este dovada vie că apariția unui al doilea copil nu duce întotdeauna la gelozie și rivalitate, iar cei doi pot lega cea mai frumosă relație de prietenie pe măsură ce cresc împreună.

„I-am găsit compunerea în ghiozdan”

Mămica Dana Rogoz a fost cu atât mai emoționată de cuvintele scrise de Vlăduț, cu cât a descoperit compunerea întâmplător în buzunarul ghiozdanului său, scrie demamici.ro.

Vlad, fiul de 9 ani al Danei Rogoz, compunere adorabilă despre surioara lui

„Lia e sora mea.

Lia e cea mai bună prietenă. O cunosc de când a ieșit din spital.
Din păcate, nu are încă calități înființate, deoarece are doar trei ani.
Cel mai mult îi place să se ascundă de mine, și eu mă prefac că nu o văd.”

– Vlad, cum adică „înființate”?
– Adică nu exista încă în ființa ei.

P.S. Ieri am găsit această compunere în ghiozdanul lui și m-am topit. Cea mai frumoasă prietenie dintre toate.”, a fost mesajul complet transmis de Dana Rogoz.

Dana Rogoz este o mamă implicată în educația celor doi copii pe care îi are: Vlad și Lia. Actrița este atentă la toate nevoile pe care micuții le au, în special la cele emoționale, care de cele mai multe ori, în tumultumul maternității, devin mai greu de observat sau de înțeles.

Copleșeala emoțională pe care și o mamă o resimte de multe ori, mai ales atunci când apare al doilea copil, iată că se resimte chiar și la case mai mari.

Dana Rogoz are un mare regret legat de copii

Pentru mămica Dana Rogoz, ultima perioadă a fost una tot mai greu de gestionat în relația cu Vlăduț, băiatul ei în vârstă de 8 ani.
Vedeta a recunoscut că s-a concentrat mai mult pe Lia, care este mult mai mică (2 ani și jumătate) și astfel a ajuns să aibă mai puțină răbdare cu copilul mai mare. Lucru pentru care s-a și învinovățit.

„Offf…. simt că se încheie o săptămână în care am greșit în relație cu el. Am fost o mamă exigentă, i-am făcut observații întruna, i-am taxat orice greșeală, orice abatere… sunt groaznică.

Unde a greșit în creșterea lor: „Mă simt groaznic în seara asta, mai ales acum”

Mă simt groaznic în seara asta, mai ales acum, când îl privesc cu doarme. Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău, că simt că am exagerat. Că trebuie să știe cât de mândră sunt de el și cât de mult îl iubesc”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Instagram.

„Poate că toată răbdarea mea se consumă acum cu Lia, care știu că are alte nevoi. Iar de la el pare că am doar așteptări! Offf… ce greșit! Evident că îi spun că toată morala asta e pentru binele lui, dar de ce nu reușesc să fac lucrurile mai calculat, mai cu atenție… Să îmi amintesc că pentru fiecare ceartă pentru ceva, e nevoie de mai multă validare pentru altceva. Offf…. Totul trebuie să învăț odată cu el.”, a continuat ea.

Dana Rogoz pleacă în străinătatesoțul Radu rămâne în casă cu cei doi copii

Nu s-a mai întâmplat până acum. Va fi o premieră. Am calculat împreună  deja Lia e destul de mare, el se descurcă super bine. Șiîntradevărîn serile când aveam spectacol sau evenimente, el rămânea de gardă. E puțin mai simplu în această perioadă  au început grădinița și școalașiiatăîn prima parte a zilei reușim  ne facem și noi treburile.

Așadar, sper  se descurce cât sunt plecatăȘi am zis   bazez și pe Vlad,  fie foarte responsabil și -l ajute pe Radu, de data aceasta.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website