Lidia Buble și Nicole Cherry au descoperit cea mai bună metodă care le subțiază talia

[ad_1]

Lidia Buble și Nicole Cherry sunt două dintre artistele din România care au pășit în vara 2022 cu o siluetă de nota 10. Abdomen plat, picioare tonifiate, brațe perfect conturate. Cumva, cele două au descoperit care este cea mai bună metodă de remodelare a trupului. Care să fie secretul lor? Masajul cu bambus, răspund la unison ambele cântărețe care au inclus această terapie în programul lor de întreținere pe lângă atenția regimului lor alimentar și al programului la sală.

„Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia. Beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.”, explică Dan Bujor, tehnician masaj cu bambus.

Lidia Buble și Nicole Cherry au descoperit cea mai bună metodă care le subțiază talia

Lidia Buble face furori cu pozele pe care le postează pe conturile sale de social media, fanii de pe Instagram au rămas uimiți de felul în care arată artista. Secretul taliei de viespe și al posteriorului de braziliancă este unul la îndemâna tuturor și este, dacă ne amintim bine, un mai vechi obicei de-al artistei.

„Tehnica lui Dan mi-e redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism. Recunosc că sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.”, declară Lidia Buble.

Nicole Cherry, pe de altă parte, și-a revenit spectaculos după naștere, iar secretul ei este felul inteligent și eficient în care a ales să combine masajul cu bambus, cu dieta și cu programul de exerciții fizice pe care îl respectă de multă vreme deja.

„Și înainte, dar și în timpul sarcinii, am avut grijă cum și ce anume mănânc. Mi-am respectat programul de alimentație sănătoasă cu care eram obișnuită, iar după ce am născut doar mi-am continuat stilul sănătos. Sunt destul de conștiincioasă mai ales că imaginea este întru totul importantă. Cu Maria Rece, antrenoarea mea, am reînceput programele de exerciții, care m-au ajutat să revin la formele de dinainte de sarcină. Oricum, nici în timpul sarcinii, nu am luat foarte multe kilograme, ci doar cele normale. Mai fac și ședințe de remodelare corporală cu masaj cu bambus, cu Dan Bujor, care îmi completează partea de antrenamente fizice. În rest, mănânc sănătos, nu fac abuz din nimic sau cu nimic.”, conchide Nicole Cherry.

 

 [ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website