Littleshoes.ro va arata cum sa va alegeti perechea de pantofi pentru copii

Viteza de crestere a unui copil poate face alegerea celei mai bune perechi de pantofi sa fie un process atat de complex . Doriti sa lasati suficient spatiu pentru crestere  asigurandu-va in acelasi timp ca pantoful este suficient de ferm pentru a oferi un sprijin adecvat.

Acest lucru poate fi greu de evaluat, asa ca poate fi necesar sa obtineti cunostintele unui magazin specializat in incaltaminte pentru copii cum ar fi Littleshoes.ro. Magazinul Littleshoes.ro poate oferi consultanta necesara pentru masurarea piciorul copilului pentru a afla ce dimensiune de pantof este cea mai buna pentru el.

Cu aceste informatii, este sigur sa selectati o pereche de acea dimensiune. Unele marci de pantofi se potrivesc unui picior mai lat, altele un picior mai ingust. Suportul talpi, tipul de prindere si materialul toate joaca un rol in potrivirea pantofului.

Cel mai bine este sa  contactati consultantii Littleshoes.ro pentru a primi cele mai bune sfaturi in alegerea pantoflului perfect pentru copilul dumneavoastra.

Intre incercarea unor tipuri de pantofi, scoateti soseta si verificati daca exista semne de frecare ,acest lucru poate indica ca potrivirea nu a fost corecta. Marcile gasite la Littleshoes.ro ofera o potrivire mai buna pentru copilul dumneavoastra deoarece noi ne selectam cu mare rigurozitate marfa.

Lasarea unui centimetru sau doi in varful pantofului este intelept  dar nu atat de mult spatiu incat sa devina o posibilitate de impiedicare. Urmariti acest decalaj in urmatoarele cateva luni si inlocuiti pantofii inainte ca degetele de la picioare sa atinga partea superioara a pantofului  puteti obtine mai mult timp de la un pantof din piele, deoarece acestia vor permite o posibilitate mai mica de intindere.

Aveti o amortizare suficienta in calcai? Copiii fac exercitii si se misca pe suprafete dure , asa ca este important sa-si protejeze picioarele . Piciorul in curs de dezvoltare are osul calcaiului, care poate fi iritat prin impact si tragere de la gambe si tendonul lui Ahile. Aceasta durere este cunoscuta sub numele de boala Severs. Un sistem de amortizare a calcaiului va reduce impactul in timp ce ridica calcaiul si elimina tensiunea de pe talpa picorului. Toti pantofii pentru copii de la Littleshoes au un gradient de calcai conceput pentru a opri stresul asupra tendonului lui Ahile prin reducerea tractiunii de pe spatele calcaiului. Sistemul de amortizare ajuta la absorbtia socurilor si atenueaza fortele repetitive care apar in timpul activitatilor.

Va invitam in magazinul Littleshoes.ro pentru a descoperii o lume plina de confort pentru picioarele micutilor dumneavoastra !

gazduire web gazduire website