Malin Akerman şi Petra Mede vor fi gazdele Eurovision 2024

Malin Akerman şi Petra Mede vor fi gazdele Eurovision 2024

Concursul muzical Eurovision va fi găzduit în acest an de actriţa hollywoodiană Malin Akerman şi de comediana suedeză Petra Mede, informează DPA, potrivit Agerpres.

Duo-ul va prezenta semifinalele pe 7 şi, respectiv, 9 mai, şi marea finală, care va avea loc pe 11 mai la Malmö, în Suedia, au anunţat luni organizatorii concursului.

„Nu pot descrie cu adevărat sentimentele mele în legătură cu aceasta. Sunt foarte entuziastă şi un pic nervoasă, dar într-un mod pozitiv”, a declarat Akerman, născută la Stockholm şi poate cel mai bine cunoscută din comedii romantice precum „27 Dresses”, „The Proposal” şi „Couples Retreat”. Ea a jucat, de asemenea, în filmul cu supereroi „Watchmen” din 2009.

Mede este o prezenţă binecunoscută la televiziunea suedeză şi mai fost gazdă a Eurovision-ului de două ori, mai întâi singură în 2013, şi apoi în 2016 împreună cu Mans Zelmerlöw, câştigătorul suedez al Eurovisionului din 2015.

„Imaginaţi-vă că aveţi şansa de a găzdui Eurovision încă o dată! Este o onoare atât de mare”, a declarat ea într-un comunicat.

Cea de-a 68-a ediţie a concursului Eurovision are loc anul acesta în Suedia, după ce cântăreaţa Loreen a câştigat competiţia de anul trecut pentru ţara scandinavă la Liverpool cu piesa „Tattoo”.Sursa

gazduire web gazduire website