„Mama îi zicea să nu mă mai lovească în cap”

[ad_1]

Dana Războiu a trăit o viață de coșmar. A fost abuzată fizic atât de tată, cât și de soț. Prezentatoarea TV a povestit prin ce traume a trecut în copilărie, dar și în mariaj. 

În copilărie, Dana Războiu nu a prea fost un copil fericit. Din contră! Aceasta încasa bătăi cumplite din partea tatălui său, pe care l-a descris mereu ca fiind un om rece, dur și violent, motiv pentru care nici nu a existat o relație apropiată între cei doi.

Dana Războiu, viață de coșmar

„El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască. Și acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. Cred că evit subiectul cu tatăl meu, e unul dureros, pentru că l-am pierdut neapucând să-mi dau seama cât de mult îl iubesc. Pentru un copil e greu să aibă un tată atât de riguros şi de strict, iar el a fost un om foarte strict, iar în timpul vieţii lui nu am fost foarte apropiată de el.

Părinții se certau, bătaia era ceva uzual. Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie”, a spus Dana Războiu, acum ceva timp, despre traumele din copilăria sa.

„Mă plăteau pentru note”

„Nu mi se făceau toate poftele, chiar nu aveam libertatea de a mă exprima și de a-mi spune dorințele, și de a-mi spune ofurile. Am trăit într-o familie destul de restrictivă și din păcate am trăit într-o familie în care nu se pronunțau cuvintele ‘Te iubesc’ niciodată, niciodată. Erau tabu. Eu nu îmi aduc aminte să îmi fi spus vreodată mama sau tata ‘Te iubesc’, niciodată”, a mai spus Dana Războiu, într-un alt interviu.

„Știu că mă plăteau pentru note, încă din clasa I îmi dădeau bani pentru notele de 10, tata mă plătea. Ce n-aș fi vrut să trăiesc este violeța. Violența verbală și violeța fizică. Nu era ceva ieșit din comun, ca părinții să își bată copiii, acum 30 de ani, drept pentru care eu îmi luam palme și lovituri. Chiar și adolescentă fiind, ceea ce e și mai trist, pentru că eram la fel de înaltă ca tatăl meu care mă bătea”, a mărturisit fosta prezentatoare.

A fost abuzată fizic atât de tată, cât și de soț

Dana Războiu a fost agresată fizic și de fostul ei soț, Ovidiu Brânzan. Aceasta a mărturisit aspectul în cadrul unei plângeri pe care a făcut-o la Poliție.

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”, spunea, acum mai bine de 19 ani, Dana Războiu.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website