Marca unui pantof prezentat de Littleshoes.ro , pantofi din piele si sandalute pentru micutii dumneavoastra

Marca unui pantof prezentat de Littleshoes.ro , pantofi din piele si sandalute pentru micutii dumneavoastra.

Pantoful este construit din patru parti: partea superioara, brantul, talpa si calcaiul.

Partea superioara : ar trebui sa fie realizata din piele sau panza. Picioarele copiilor transpira foarte mult, iar partea superioara a pantofilor trebuie sa fie din materiale respirabile. Pielea sau panza trebuie sa permita piciorului sa respire.

Brantul : trebuie sa fie din material absorbant. Branturile captusite sunt bune, dar majoritatea copiilor nu au nevoie de un suport special pentru arcul talpii. Toti copiii mai mici de 16 luni au picioarele plate si dezvolta pe deplin un arc al talpii pana la varsta de 6-8 ani.

Talpa exterioara : ofera pantofului tractiune, amortizare si flexibilitate. Talpile exterioare plate faciliteaza inceperea mersului.

Calcaiul : nu este necesar pentru copii mici. Copiii mai mari pot purta pantofi cu toc, dar nu ar trebui sa fie mai mari de 3 centimetri, deoarece acest lucru poate face ca piciorul sa alunece inainte.

Recomandari de incaltaminte pentru copii

Pantofi inainte de mers : Anumite tipuri de pantofi sunt potrivite pentru varsta copilului dumneavoastra. Bebelusii au nevoie de sandalute sau pantofi de mers pentru a le oferi un suport mai bun piciorului. Pantoful trebuie sa fie flexibil si sa ofere un suport rigid . Foarte important este ca pantoful sa aiba forma piciorului copilului. Functia unui pantof la aceasta varsta este caldura si protectia.

Pantofi pentru copii mici: trebuie sa alegeti un pantof usor, deoarece copiii la aceasta varsta, tind sa foloseasca multa energie. Un pantof  din piele sau panza este mai sigur,  acesta va ramane pe picior si se va potrivi mai bine picioarelor micutilor.

Pantofi pentru copii de varsta scolara : stilul si potrivirea pantofilor sunt importante pentru copiii de varsta scolara. Functia lor principala este absorbtia socurilor si protectia. La aceasta varsta, ei pot alege dintr-o varietate de optiuni, inclusiv pantofi de atletism, sandale, pantofi de drumetie etc. Este foarte important sa purtati pantofii potriviti pentru activitatea potrivita , pentru a preveni ranirea.

Va invitam in magazinul nostru online www.littleshoes.ro pentru a descoperi gama noastra variata de pantofi si sandalute pentru copii.

Littleshoes.ro pas cu pas pentru copii dumneavoastra.

gazduire web gazduire website