Marcel Ciolacu îi împacă pe Simonis și Simion / „Împreună vor găsi calea cea mai bună”

[ad_1]

După episodul înjurăturilor marca Simion – Simonis, intervine Marcel Ciolacu. Liderul PSD  a ajuns în plenul Camerei Deputaților, unde a fost întâmpinat de George Simion și compania. 

Întrebat de jurnaliști despre spectacolul injurios de luni, din plenul parlamentului, Marcel Ciolacu  a liniștit apele, spunând că a fost „o greșeală”.

A fost o greșeală și din partea domnului Simion și din partea domnului Simonis și cred că împreună vor găsi calea cea mai bună, a comentat Ciolacu.

Premierul i-a întins mâna liderului AUR, însă Simion i-a răspuns cu o carte Harry Potter, aluzie la declarațiile anterioare ale premierului.

Reamintim că luni, a avut loc un schimb de înjurături la tribuna Camerei Deputaților între președintele interimar, Alfred Simonis și George Simion.

Șeful AUR s-a simțit lezat că i-a fost tăiat microfonul și a mers la pupitrul președintelui interimar, unde s-au proferat invectivele. Discuțiile au continuat și pe holurile Parlamentului.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website