Margot Robbie are o siluetă perfectă! Vedeta și-a dezvăluit toate secretele

[ad_1]

Chiar dacă Margot Robbie se bucură de o carieră strălucitoare la Hollywood, vedeta uneori abia mai are timp de viața personală. Poate că ne surprinde faptul că, chiar dacă are parte de zile foarte aglomerate pe platoul de filmare, aceasta reușește să se mențină în formă.

Pe aceeasi temaChanel, prezentare spectaculoasă la New York. Moda inspirată din Egiptul Antic

Margot Robbie și-a dezvăluit toate secretele

Surprinderea aceasta vine pentru faptul că și vedetele sunt la fel ca oamenii normali, ce abia reușesc să își mențină un stil de viață ordonat atunci când sunt extrem de ocupați. Discutând cu publicația Women’s Health, vedeta și-a dezvăluit toate secretele, dar a vorbit și despre micile plăceri pe care le are atunci când vine vorba despre mâncare.

 „Întotdeauna îmi este greu să adorm la finalul unei zile, mai ales dacă lucrez. Îmi aranjez dormitorul pentru a fi potrivit pentru somn. Îmi pun o mască de față, aprind lumânări parfumate și pun muzică relaxantă. Dacă am parte de o zi foarte grea, fac o baie spumantă și mă bucur de o bere rece.”, a zis vedeta.

Dacă rutina ei de relaxare ne-a cucerit, se pare că vedeta are și câteva secrete în privința alimentației. „La micul dejun mănânc de obicei porridge, iar apoi un smoothie pentru imunitate. În mod normal, mănânc o salată de pui la prânz, iar la cină urmează o friptură de ton cu un cartof dulce.”, a zis aceasta.

Cum își menține Margot Robbie silueta perfectă

De asemenea, vedeta adoră ceaiul. „De-a lungul zilei beau ceai, am fost obsedată de această băutură când am locuit în Marea Britanie.”, a povestit ea despre obiceiul pe care îl are de când locuia la Londra, înainte de a se muta în Los Angeles în 2013, același an în care a cucerit pe toată lumea prin pelicula ‚The Wolf of Wall Street’.

Totuși, Margot Robbie face și sport pentru a se menține în formă, căci nu totul se rezumă la alimentație. „Fac pilates de când m-am mutat la Los Angeles și mă simt mereu bine după o sesiune de antrenament.”, a zis aceasta.

Cât despre tot ce a prezentat prin personajul Harley Quinn în filmul ‚Suicide Squad’, în viața reală, Margot Robbie preferă altă abordare: „Mi s-au părut distractive sesiunile de box pentru Suicide Squad, dar mi-am dat seama că nu sunt un fan al ridicării de greutăți. Când nu mă pregătesc pentru un rol, prefer să fac antrenamente care îmi plac foarte mult, cum ar fi cursurile de dans sau tenisul cu prietenii.”[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website