Masajul la 4 mâini

La salonul de masaj din București -Baliss Spa, ai parte de cel mai relaxant masaj la patru mâini care te ajută la protejarea corpului de stres, oboseală și restabilirea forței. Aici clientul se calmează sub influența mișcărilor lente detaliate ale mâinii cu diverse presiuni și manipulări.

Tipul de masaj la 4 mâini a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru relaxarea și refacerea corpului. În prezent, acest tip de masaj este folosit foarte des. Sesiunile unui masaj la patru mâini pot dura până la o oră sau mai mult, cea mai scurtă fiind de 30 de minute. La efectuarea unui masaj la 4 mâini, specialiștii de la Baliss Spa acționează sincron, în același ritm, cu aceeași forță de expunere la punctele dureroase de declanșare.

Terapeuții acționează asupra corpului pacientului din ambele părți în același timp, iar acest tip de masaj se numește sincron. Netezirea prin mișcările palmelor, încheieturilor și antebrațelor, coatelor contribuie la impactul eficient asupra întregului corp. În timpul acestuia, se folosește adesea muzică ritmică și liniștitoare. Maseurii dintr-un salon de masaj, încep masajul la 4 mâini din puncte opuse ale corpului pacientului și trec treptat la masajul sincron pe abdomen, spate sau piept.

Valoarea sesiunilor

Tehnica unui masaj la patru mâini în București relaxează, calmează, elimină orice negativitate și oboseală. Este necesar mai ales persoanelor implicate în activități sportive și profesionale legate de comunicare, educație, activitate fizică și tensiune nervoasă puternică.

Maseurii notează că acest tip de masaj la patru mâini stimulează simultan ambele emisfere ale creierului, aceasta este valoarea sa principală Pacienții în timpul unei ședințe de masaj la patru mâini par să se dizolve, să uite și să simtă o stare plăcută a întregului corp, să scape de fluxul gândurilor, să-și piardă simțul timpului și al spațiului.

Ar trebui pacientul să simtă disconfort și durere?

Nu, acest tip de masaj la 4 mâini trebuie să fie plăcut și să nu provoace niciun disconfort, să fie moale, să aducă doar relaxare și calm. Masajul la patru mâini are și o serie de proprietăți medicinale. Perfect pentru ameliorarea durerilor de cap, precum și în ceafă și spate. De asemenea, este folosit pentru a restabili echilibrul sistemului musculo-scheletic, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a limfei. Pacienții trebuie să informeze maserii despre senzațiile inconfortabile.

Un masaj la 4 mâini din București este o procedură populară și foarte eficientă, al cărei avantaj principal este un nivel ridicat de intensitate a sarcinii primite de organism într-un timp scurt. În timpul ședinței, specialiștii din salonul de masaj – Baliss Spa reușesc să vă antreneze fiecare parte a corpului și să acorde o atenție deosebită celor mai problematice, după părerea Dumneavoastră locuri.

gazduire web gazduire website