Max Verstappen, surprins conducând cu viteză mare în apropiere de Nisa

Dublul campion mondial de Formula 1 Max Verstappen a fost văzut, într-o înregistrare video publicată sâmbătă pe Instagram, conducând cu peste 120 km/h, în loc de 90 km/h, într-un tunel de pe autostrada A8, în apropiere de Nisa.

Videoclipul, postat sâmbătă pe Instagram, a devenit viral. În el se vede cum Max Verstappen (25 de ani), la bordul maşinii sale Aston Martin Valkyrie, în tunelul Canta-Galet, pe autostrada de ocolire Nisa-Nord, pe A8, potrivit Nice-Matin şi France Bleu Côte-d’Azur, circulă cu 124 km/h în loc de 90, cât este permis, conform News.ro.

Înregistrarea video a fost postată de Mark Cox, un prieten al olandezului, dublu campion mondial de Formula 1 şi rezident la Monaco.

Pilotul Red Bull pare să fi comis mai multe încălcări ale codului rutier: poartă căşti pe urechi, conduce pe banda din stânga şi ţine volanul cu o singură mână.

Potrivit France Bleu, „videoclipurile postate pe reţelele de socializare sunt verificate de o unitate specializată a jandarmeriei naţionale, care poate fi chemată la faţa locului. În zonă există un radar de viteză, deci este posibil ca şoferul să fi fost văzut”.

Campionatul de Formula 1 se reia duminică, la Zandvoort, pentru Marele Premiu al Olandei. Cu 314 puncte, Verstappen, câştigător a 10 GP-uri în acest sezon, dintre care opt la rând, conduce detaşat în clasamentul piloţilor.Sursa

gazduire web gazduire website