Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 se desfăşoară în sistem pendulă, după ce a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice

Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 se desfăşoară în sistem pendulă, după ce a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului, potrivit news.ro.

Metrorex a informat joi că, începând cu ora 10:45, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului.

”Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele şi circuitele de cale. Până la remedierea defecţiunii, se încearcă reorganizarea circulaţiei în sistem pendulă. În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situaţiei”, preciza Metrorex.

Călătorii au fost informaţi, atât la intrarea în staţiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât şi prin intermediul instalaţiilor de sonorizare de la nivel vestibul şi peron. Ulterior, Metrorex a anunţat că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reorganizată începând cu ora 11:50, aSursa

gazduire web gazduire website