„Mi-a spus un lucru care m-a marcat”


Teo Trandafir a oferit pentru CIAO.RO un interviu în exclusivitate în care a vorbit deschis despre emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, dar și despre ce face în timpul liber.

Obișnuită să fie elementul central în formatele pe care le realizează, Teo Trandafir explică ce presupune de fapt o emisiune. Mai mult, omul de televiziune Teo Trandafir a dezvăluit ce lecție de viață a învățat de la marea actriță Stela Popescu.

Teo Trandafir, despre lecția învățată de la Stela Popescu

Care este cea mai mare lecție pe care ai învățat-o în viața ta și cum te-a ajutat să evoluezi atât personal, cât și profesional?

Cea mai mare lecție mi-a dat-o Stela Popescu care mi-a spus un lucru ce m-a marcat; . I-am urmat sfatul. Atâta vreme cât pot să fac ce fac, nu am de gând să mă las.

Cum te-ai schimbat ca persoană de când ai început cariera în televiziune?

Nu știu, pentru că nu știu cum ar fi fost altfel. Ar trebui să compar ceva ce nu cunosc cu ceva ce cunosc. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.

Cum te relaxezi și cum îți petreci timpul liber atunci cand nu esti la filmarile pentru Teo show? Care sunt pasiunile și hobby-urile tale?

Mă joc pe telefon, ceea ce mă relaxează. Ies cu prietenii cât de des pot, mă uit la filme și citesc. Citesc o carte a unui romancier român, Cornel George Popa, „Definitiv. O trilogie” și culmea este că, săptămâna trecută, la un eveniment, l-am cunoscut.

Povesteste-ne un moment amuzant de la filmarile pentru Teo Show? Cum reușești să gestionezi momentele mai dificile, inevitabile unei emisiuni în direct?

La un moment dat unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. El, cu delicatețe, mi-a spus .

În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de doua ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor.

 

 

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website