Mihai Bendeac rupe tăcerea despre bătaia cu Cheloo. Ce spune fostul jurat despre plecarea de la iUmor

Mihai Bendeac a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunţat că pleacă de la iUmor. La vremea respectivă, în spaţiul public au apărut tot felul de speculaţii. Actorul a oferit câteva explicaţii pentru fanii lui, dar se pare că dezvăluirile sale nu i-au mulţumit. Astfel, cu fiecare ocazie îl întreabă de ce a părăsit show-ul de la Antena 1. Recent, pe pagina sa de Instagram, Bendeac a răbufnit şi le-a transmis tuturor că nu îşi mai doreşte să vorbească despre acest subiect.  

După ce Mihai Bendeac a renunţat la scaunul de jurat de la iUmor, în spaţiul public a apărut o informarmaţie potrivit căreia motivul ar fi fost colegul său Cheloo. Se spunea atunci câ artistul l-ar fi bătut pe actor.

Mihai Bendeac: Voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent”

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Mihai Bendeac a respins vehement speculațiile, ba mai mult a subliniat că acuzațiile sunt complet nefondate și că nu există nicio legătură între ele și realitate.

„Îmi este teamă că voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent cu următoarea ocazie în care cineva mă mai întreabă de ce am plecat de la iUmor. Aproape că nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare. (…) Speculațiile apărute în presă nu au NICIUN fel de legătură cu realitatea. Ba chiar a apărut un tâmpit care a susținut sus și tare că are el informații cum că aș fi plecat în mod intempestiv pentru că numitul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg drept Cheloo, m-ar fi bătut. Nici mai mult nici mai puțin decât că m-ar fi bătut!”, a transmis Mihai Bendeac pe Instagram.

Este sau nu regizată emisiunea iUmor?

Mihai Bendeac spunea în cadrul unui interviu mai vechi că nu exclude nici posibilitatea ca foarte multe momente din cadrul show-ului de umor să fie regizate. Acesta spune că jurații erau constant puși în fața unor momente neașteptate, unele mai șocante decât altele, astfel încât toate ipotezele i se par valide, cu privire la emisiune.

„Experimentul, din punctul meu de vedere, este în felul următor: cum reacționează trei ființe umane la niște lucruri care, unele dintre ele sunt reale și șocante, altele habar n-am… poate că producătorii, începând să ne cunoască pe noi, personalitățile, care sunt un pic atipice pentru lumea televiziunii, poate că au început să și regizeze anumite lucruri, ca să vadă cum reacționăm. 

Mintea mea este atât de deschisă încât să pot să cred orice referitor la treaba asta”, a dezvăluit Mihai Bendeac. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Source link

gazduire web gazduire website