Mihai Mărgineanu dezvăluie ce-l recomandă pe prietenul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria: Nu este fățarnic!

Mihai Mărgineanu dezvăluie ce-l recomandă pe Marcel Ciolacu la Palatul Victoria: Nu este fățarnic!

Cântărețul și actorul din ‘Las Fierbinți’, Mihai Mărgineanu, a dezvăluit, în pod-cast-ul „Ce-i în Gușă și-n căpușă” cu Cozmin Gușă, lucruri despre actualul premier Marcel Ciolacu, o prietenie care durează de peste 12 ani.

„Am avut plăcerea să cunosc foarte mulți oameni care, ulterior au ajuns oameni politici. Și doi dintre amicii mei chiar au ajuns prim-miniștri, adică vorbim de Câu și vorbim de Marcel, pe care l-am cunoscut acum 12 sau 14 ani.

Pe Câțu l-am cunoscut de când s-a întors de la școala din America. Eram cântăreți când am fost la bozeul copilului lui. Ne îântâlneam în aceleași locuri, prin Vama Veche. Eram în lumea actorilor, deși nu mă consider nici acum actor.

De-a lungul timpului, cu Marcel am mai discutat, am mai vorbit și când era cu Dragnea. Și întrebam: Băi- de ce stricați voi țara asta?. Și mi-a zis că nu e momentul s=mi spună mai multe.

Eu nu sunt fan PSD deloc, că nu-mi plac bătrânii deloc.

Ce pot să spun spun eu despre el, și acum dau din casă, este un om căruia îi lipsește defectul de a fi fățarnic. Deci nu e fățarnic. Omul este foarte pozitiv, e o chestie foarte bună pentru că am avut un președinte, pe Băsescu, în perioada căruia România s-a împărțit în două tabere, care s-au bătut încontinuu. Și asta n-a fost bine

Văzând contextul actual sunt sigur că, acum, suntem mai bine ca acum 20 de ani. Pentru că nu se mai poate face chiar orice, oricând, cu oricine. Nu mai e corupția aia la nivel de ciocolată.

Cred că se va face treabă, sunt foarte optimist, din punctul ăsta de vedere. Văd că se îndreaptă niște bani unde trebuie, spre lucruri care vor ridica valoarea altor lucruri”, a spus Mihai Mărgineanu.Sursa

gazduire web gazduire website