Mirela Vaida își dorește să rămână însărcinată pentru a patra oară: „Avem gemeni în familie”

[ad_1]

Prezentatoarea are doi băieți, Vladimir și Tudor, dar și o fetiță, Clara. Mirela Vaida a dezvăluit că are își dorește să mai aducă pe lume un copil sau chiar doi, gemeni.

Mirela Vaida se descurcă de minune cu creșterea celor trei copii. Motiv pentru care se gândește că trebuie să rămână însărcinată cât mai repede, pentru că nu vrea ca diferența dintre cei mici să fie prea mare.

Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse. (…) Tudor a făcut 4 ani în aprilie.

Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare. Și, după aceea, te obișnuiești cu ei mari. Nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată”, a mărturisit Mirela Vaida, pentru playtech.ro.

Mirela Vaida: “Nu am făcut intervenții chirurgicale”

Dar cum reușește, totuși, vedeta, să nu aibă urme de oboseală pe chip, fiind mamă de trei copii? Ea a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice. Și consideră că nu are nevoie încă de retușuri sau astfel de artificii de înfrumusețare.

Da, merg la medicul estetician pentru că mi-o cere meseria și vârsta! Nu, nu am făcut intervenții chirurgicale, deși, peste vreo 20 ani, dacă va fi nevoie, nu voi ezita! Dar merg de două ori pe an la control. Pentru a-mi analiza tenul, ridurile, cearcănele… Dar și pentru a primi cele mai bune sfaturi legate de hidratarea, elasticitatea și sănătatea pielii! Cred în frumusețea naturală, autentică și în fizionomia „lăsată de Dumnezeu”! Tocmai de aceea fac tot posibilul să le păstrez cât mai mult timp!”, a mai spus Vaida într-o postare de pe social media.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website